Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3000 de studenți și 8 universități naționale au spus DA!

0

Fuga la ștafetă, un eveniment la care 3000 de studenți și 8 universități naționale au spus DA!

După ce s-a străbătut țara în lung și lat dând Fuga la ștafetă într-un pas alert, tipic studențesc, este timpul să punem stop și să vă arătăm clasamentele pe regiuni și să felicităm Capitala Crosului Național Universitar!

Primul popas a fost în Moldova pe 22 octombrie. Faleza Superioară a Dunării a găzduit cei aproape 1600 de studenți prezenți în prima ediție a Fugii la ștafetă!

Locul I fete Galați
Nicoleta Hodorogea

Locul I băieți Galați
Lupu Ionuț

Clasament Galați – Universitatea Dunărea de Jos Galați

Fete: Locul I Hodorogea Nicoleta Cel mai bun timp: 10.01

Locul II Dobrea Andreea

Locul III Lazar Andreea

Baieti: Locul I Lupu Ionut Victor Cel mai bun timp: 9.52

Locul II Mancos Veaceslav

Locul III Lovin Daniel

Al doilea popas a avut loc în Dobrogea, pe 24 octombrie, unde briza mării a împins cei 746 de studenți de la linia de Start spre linia de Sosire într-un ritm mai rapid decât cel moldovenesc.

Locul I Constanța
Neagu Cristina și Nicola Răzvan

Clasament Constanța – Universitatea Ovidius

Fete : locul 1 Neagu Cristina 09’41”02
locul 2 Ocniceanu Larisa

locul 3 Duman Alina

Baieti : locul 1 Razvan Nicola 8’32”02

locul 2 Ionita Eduard

locul 3 Carson Marian

Pe 26 octombrie, olimpica la maraton dela Beijing, Constantina Diță a fost cea care a dat oficial Startul celor 233 de participanți dela Târgu Jiu.

Constantina Diță a dat startul Fugii la ștafetă din Târgu Jiu

Clasament Târgu Jiu – Universitatea Constantin Brâncuși

Fete: Locul I Cârstovoiu Alexandra timp: 10,05

Locul II Cidoiu Maria

Locul III Apostol Bianca Coralia

Băieți: Locul I Surlea George timp: 9,01

Locul II Surlea Claudiu

Locul III Șorop Eugen

O nouă săptămână, o nouă regiune, un nou oraș: pe un frig cumplit, studenții bănățeni au preferat să se înălzească alături de echipele de rugby, fotbal american și cricket ale Timișoarei. Ziua de 29 octombrie a fost o zi posomorâtă, dar luminată de prezența a celor 151 de participanți.

Locul I fete Timișoara
Baluș Daiana

Locul I băieți Timișoara
Silinc Ionuț

Clasament Timișoara – Universitatea de Vest și Politehnica

Fete:Locul I Baluș Daiana – Universitatea de Vest Timișoara 8.01

Locul II Svaia Bianca – Universitatea de Vest Timișoara

Locul III Bereng Betina – Universitatea Politehnică Timișoara

Băieți:Locul I Silnic Ionuț – Universitatea de Vest Timișoara 7.07

Locul II Donci Daniel – Universitatea de Vest Timișoara

Locul III Băzăvan Albu Răducu – Universitatea Politehnica Timișoara

Și în final, săptămâna a fost încheiatăla București, unde s-au adunat atât studenți bucureșteni cât și câștigătorii regiunilor. În umbra a peste 200 de participanți, bulevardul Națiunilor Unite a fost rezervat special fugii!

Locul I fete București
Buga Florentina

Locul I băieți București
Antonescu Andrei – UNEFS

Clasament București

Fete: Locul I Buga Florentina – Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport 7.24

Locul II Roșculeț Ioana – Academia de Studii Economice 8.20

Locul III Roman Andreea – Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport 8.44

Băieți: Locul I Antonescu Andrei – Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport 6.42

Locul II Puiu Gabriel Andrei – Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir 6.51

Locul III Ciocîrlan Mihai – Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport 7.03

Totodatăla București au participat și câștigătorii regiunilor, clasamentul fiind următorul

Fete: Locul I Hodorogea Nicoleta – Universitatea Dunărea de Jos Galați 7,42

Locul II Cârstovoiu Alexandra – Universitatea Constantin Brâncuși Tg Jiu 9,05

Locul III Baluș Daiana – Universitatea de Vest Timișoara 9,2

Băieți: Locul I Surlea George – Universitatea Constantin Brâncuși Tg Jiu 6,04

Locul II Silinc Ionuț – Universitatea de Vest Timișoara 6,43

Locul III Lupu Ionuț – Universitatea Dunărea de Jos Galați 7,01

Totodată am anunțat că vom premia și Capitala Crosului Național Universitar!

Criteriile de premiere a universității sunt următoarele: a) numărul de studenți înscriși la competiție, b) media celui mai bun timp scos pe regiune ( feminin + masculin/2 ), c) numărul de ”like-uri” pe pagina oficială de Facebook a Student Sport. Numărul de like-uri a fost contorizat în perioada 02.octombrie.2012 – 21.octombrie.2012

Cu surle și trâmbițe anunțăm Capitala Crosului Național Universitar:

Astfel în Moldova se găsește Capitala Crosului Național Universitar! Galați este orașul ce a depășit așteptările tuturor datorită implicării studenților și a Universității Dunărea de Jos Galați într-un grad atât de ridicat. Galați a fost primul oraș care a predat ștafeta, dar a și ridicat-o atât de sus, încât nici centrele universitare cele mai mari din România nu au reușit să o ajungă.

Le urăm felicitări sincere încă o dată tuturor studenților și instituțiilor implicate în acest proiect și promitem un 2013 și cu surprize pentru voi!

De acum stați cu ochii pe Student Sport pentru că vor începe să lucreze la organizarea Campionatelor Naționale de Fotbal în sală, Baschet 3×3 și Turneul Final de Tenis de câmp. Calendarul competițiilor, regulamentele și alte informații vor fi în curând la dispoziția voastră.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.