Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3000 de carti in regim gratuit

1

Cărţi gratuite în Săptămâna Mare.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, o platformă online a lansat o iniţiativă inedită de a promova lectura şi de a oferi un cadou : 3000 de cărţi, din diverse domenii de interes, în regim gratuit, în perioada 14-18 aprilie, 2014.

afis 300 carti gratuite

În cele 5 zile din Săptămâna Mare, publicul va avea posibilitatea să îşi potolească pofta de cozonaci şi ouă, alegând maxim 7 tiluri pe zi. Tot ce trebuie să facă este să acceseze www.AnticariatulTau.ro, să işi creeze un cont nou de utilizator, şi să inceapă să răsfoiască cele 3000 de titluri gratuite de pe site.

Citește și alte informații de Bine despre România!

Iniţiativa este susţinută de ONG-ul Arta nu muşcă ( www.ArtaNuMusca.ro)

www.AnticariatulTau.ro este liderul de piaţă in domeniul de anticariat şi colecţionabile. In anul 2014 AnticariatulTău.ro işi propune sa lărgească piaţa obiectelor de anticariat colecţionabile din online-ul românesc catre un public nou, proaspăt, care indrăgeşte obiectele inestimabile.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Arta Intelepciunii » Blog Archive » 3000 de carti in regim gratuit

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.