Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

300 de sportivi la startul Transfier, cel mai dur triatlon din România

0

Peste 300 de sportivi, înscriși la startul celui mai dur triatlon din România – Transfier 70.3 by Hidroelectrica

Federația Română de Triatlon și Asociația No Stress, oganizatori ai celei mai dificile competiții de triatlon din România – Transfier 70.3 by Hidroelectrica, anunță astăzi că peste 300 de sportivi s-au înscris la startul competiției pe distanță oficială Half, recunoscută pentru condițiile extreme, dificultatea traseului și nivelul ridicat de efort implicat pentru concurenți.

Transfier, poate cel mai frumos și cel mai dificil triatlon din România, ajunge, în septembrie, la ediția aniversară de cinci ani și aliniază, la start, cei mai puternici triatloniști din România, dar și temerari veniți de peste hotare, într-un eveniment de tradiție în rândul celor care duc triatlonul un pas mai departe și, în același timp, mai aproape de conceptul de triatlon extrem. Federația Română de Triatlon se implică, din acest an, direct în organizarea concursului și își confirmă sprijinul acordat cluburilor organizatoare de competiții în domeniu. Expertiza noastră demonstrată intern și international asigură, astfel, și continuitatea unui eveniment an de an mai popular între pasionații de triatlon”, declară Peter Klosz, Președintele Federației Române de Triatlon.

Un test extrem pentru pasionații de triatlon, parte integrantă din calendarul Cupei României Halfdistance Triathlon Series, Transfier 70.3 by Hidroelectrica reprezintă etapa a patra din circuitul competiției naționale și va avea loc în data de 7 septembrie.

Concurs pe criteriile Half Ironman, Transfier 70.3 by Hidroelectrica va cumula o distanță totală a probelor de 70,3 mile, echivalentul a 113 kilometri, împărțiți în probele de 1,9 kilometri înot, 90 kilometri ciclism și 21,1 kilometri alergare.

În cadrul competiției, triatloniștii vor înota în Lacul Vidraru, vor pedala pe Transfăgărășan și vor alerga pe un traseu ce include și urcarea pe cele 392 de trepte, până la Statuia lui Prometeu, situate deasupra Barajului Vidraru.

Mai multe informații despre competiție șunt disponibile pe pagina http://transfier.nostressevents.ro și pe contul https://www.facebook.com/transfier.triatlon/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.