3 noi premii pentru Let`s Do It, Romania!

0

Campania “Let` Do It, Romania!” continua sa obtina recunoastere , in cadrul unor evenimente importante din domeniu si nu numai. Saptamana trecuta a fost una bogata in premii pentru “Let`s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania. Nu mai putin de 3 premii au fost acordate proiectului, pentru reusita in premiera in tara noastra: pe 25 septembrie, peste 200 000 de romani au iesit la curatenia generala.

Primul premiu castigat a fost pentru Liana Buzea, initiatorul proiectului, in cadrul galei Infomediu. Premiu oferit se numeste „Omul Verde” si este oferit  unei persoane ce activeazã în sfera protecþiei mediului ºi care a avut în 2010 o activitate intensa. Premiul a fost dedicate tuturor voluntarilor care au participat in “Let`s Do It, Romania!”, fie ca au fost organizatori, parteneri sau voluntari in ziua de curatenie.

Un alt premiu castigat a fost premiul pentru intreaga campanie “Curatenie in toata tara, intr-o singura zi” in cadrul Galei FinMedia, gala care a avut loc pe data de 8 decembrie. Cu ocazia acestui eveniment, au fost acordate premii principalelor companii care se ocupa de prelucrarea si valorificarea deseurilor,  dar si reciclarea DEEE-urilor sau institutiilor care duc o lupta continua pentru imbunatatirea infrastructurii deseurilor si educarii locuitorilor Romaniei.

Ultimul, dar nu cel din urma premiu este Premiul de popularitate castigat in cadrul “Premiilor pentru un mediu curat” organizate de Asociatia Ecotic, proiectul obtinand cele mai multe voturi  pe site-ul dedicat acestui eveniment. Gala a premiat initiativele curajoase atat din randul ONG-urilor, cat si proiectele liceenilor care cred intr-un viitor verde.

Campania Let`s Do It, Romania! nu este la primul premiu castigat. In luna octombrie aceasta a fost recompensata cu Golden PR Award for Excellence, in cadrul PR Award, cel mai important eveniment local al industriei de relatii publice.
LET’S DO IT!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează