3 impaduriri povestite de Drumliber.ro

1

Am fost si noi la plimbare prin Romania prin intermediul Drum liber.ro si am aflat lucruri interesante! Am aflat ca in Romania se intampla si impaduriri!  Drum liber ne povesteste  despre ce este vorba: 150 de oameni, localnici, tineri din şcoala din comună, membrii clubului montan White Wolf Club şi oficialităţi locale au plantat 6000 de puieţi de salcâm în zona Polovragi.

„Luna aprilie a fost luna împăduririlor şi cred că merită prezentate măcar 3 dintre ele, ca şi exemple de bună practică ce ar putea fi urmate şi de altele în sezoanele viitoare.
Câţi dintre voi aţi fost pe cheile Olteţului? Peştera Polovragi vă sună cunoscută? Dacă răspunsul e nu, atunci nu pierdeţi vremea şi vizitaţi o zonă superbă, nişte chei deosebite. Drumul trece pe lângă mănăstirea Polovragi şi urcă spre chei, care sunt parcă tăiate cu o lamă îngustă, dar lungă. Pe podul de după peştera Polovragi sunt deseori activităţi de relaxare prin tiroliană şi rapel, precum am făcut şi noi aici.”

Povestea completa este pe drumliber.ro

foto drumliber.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.