Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 ani de Revista Atelierul: număr aniversar!

0

 

Acum trei ani am pornit la drum cu o viziune clară şi multe idei frumoase despre proiectul Revista Atelierul. În acest timp am reuşit să transformăm în realitate ce ne-am propus şi chiar mai mult decât atât. Avem 50 de membri, redactori, editori şi organizatori de evenimente în cadrul Revistei Atelierul, peste 500 de participanţi la swapurile noastre, peste 1000 de articole publicate pe www.revista-atelierul.ro şi un nou site events.revista-atelierul.ro unde găseşti informaţii despre concursuri, evenimente, ateliere şi giveaway-uri organizate de cei mai chic designeri și artizani din domeniu.

 

Pentru că pe 1 aprilie împlinim 3 ani de existenţă am realizat un număr aniversar Revista Atelierul în format PDF dedicat fenomenului reciclării şi reutilizării obiectelor casnice şi nu numai. Pe lângă articole la subiect despre reciclare şi reutilizarea lemnului, hârtiei, a plasticului şi a pantofilor, am introdus în acest număr aniversar şi patru mini-interviuri din Rubrica Aleg să port produse made in România. Mihaela Ion,  LaChatterie, Ioana Cristina Casapu şi Eglantina Becheru ne prezintă de ce aleg ele să poarte cu mândrie produse de autor, create în România. Numărul 12 în format print al revistei Atelierul poate fi vizualizat aici: http://www.revista-atelierul.ro/2013/04/01/3-ani-de-revista-atelierul-un-nou-numar-atelierul/ sau aici http://issuu.com/atelierul/docs/atelierul_nr_12_reciclare_reutilizare

Îți mulțumim că ne ești alături, că ne inspiri și ne citești și ne propunem ca pe viitor să te încântăm în continuare cu articole bine scrise, interviuri inspiraționale, tutoriale pline de fantezie, evenimente chic și să promovăm tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, tendințe, strategii de markenting, idei originale și cochete.

coperta atelierul reciclare

 

Despre Revista Atelierul:

Principalul proiect al Asociației Atelierul de Creație este Revista Atelierul – prima revistă de handmade din România – care a apărut atât online, cât și în format tipărit

Revista Atelierul a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artiştii handmade pe care îi admiră. Ne-am propus să susţinem şi să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spaţiu consistent pe site-ul nostru www.revista-atelierul.ro dedicat acestor subiecte. De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele „la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să îşi promoveze creaţiile.

Revista Atelierul informează și educă cititorii români asupra culturii artelor artizanale, într-un context cultural național și internațional în care aceste arte sunt în plină expansiune.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.