Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

28 de idei în competiția „Liber la Idei”, desfășurată de crestemidei.ro

0

Cele 28 de idei au fost deja înscrise în competiția Liber la idei (14 – 30 noiembrie), sunt diverse, creative și frumoase: o altfel de casă, o rețea socială, un device pentru nevăzători, un incubator de afaceri pentru mediul rural, documentar despre viața romilor din România etc. Toate ideile pot fi vizionate, votate și abordate de către oricine aici până în 14 decembrie.

Slide19
Trei dintre aceste idei înscrise vor fi desemnate câștigătoare și vor beneficia de suport total în ceea ce privește realizarea unei campanii de crowdfunding și publicarea acesteia pe platforma www.crestemidei.ro. Selecția se va face pe baza voturilor online exprimate prin like-uri, dar și în urma unei analize a echipei Creștem Idei.

Prin campania Liber la idei, Creștem Idei a pus la cale o competiție online a ideilor, în care a încurajat orice minte creativă să își înscrie proiectul și să îl facă cunoscut publicului larg. Ideile înscrise în competiție sunt definite prin inovație și creativitate, având, până la urmă, același scop: să schimbe România în bine.

Pentru cei care vor sa inițieze proiecte, dar și celor interesați de crowdfunding ca metodă de finanțare, va fi organizat si un workshop la Cluj-Napoca (16 decembrie). Vei afla că, pe lângă ce este și cum funcționează o campanie de crowdfunding, prin acest mecanism îți vei putea testa ideea și vei putea crea o comunitate în jurul ideii.

Ce spui, schimbăm România în bine împreună și contribuim la concretizarea acestor idei / proiecte?

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.