27 de milioane de dolari pentru informatizarea a 2000 de biblioteci din Romania

0

Banii sunt pregatiti de  Fundatia sotilor Bill si Melinda Gates pentru Romania!

Fiecare dintre ele va deveni un „hot spot”, adica un loc in care conexiunea la internet se va putea face si fara fir, anunta stirileprotv.ro

La inceputul anului 2010 fundatia americana “Bill&Melinda Gates” anunta sprijinul tehnologic al programul de tehnologizare pentru bibliotecile publice pentru judetul Suceava. Acest proiect este parte a unui proiect international cu scopul de a inzestra comunitatile cu tehnologie accesibila si utila. Mai multe informatii in articolul publicat de noi in februarie 2010.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează