250 de carti de specialitate in limba engleza vor fi expuse si oferite in… Bookuresti si in tara

0

BOOKURESTI, proiect pentru minte, inima si comunitate

250 de carti de specialitate in limba engleza vor fi expuse si oferite in… Bookuresti si in tara.

BOOKURESTI poate fi vazut simplu ca un proiect de atragere de fonduri, dar in esenta e o mica intreprindere la nivelul cultivarii „virtutilor intelectuale si morale” ale omului, capabil astfel de a influenta si schimba lucrurile (in cetate). Proiectul nu e o „placere de moment” a initiatorilor si nu vrea sa ofere asta, ci o doza de fericire (mai mica sau mai mare) beneficiarilor sai si comunitatii.

BOOKURESTI este un refugiu cultural online cu aproximativ 250 de carti de specialitate in limba engleza, a caror sursa principala de provenienta este bookseller-ul american Used is Better. Cartile sunt oferite in schimbul unor contributii minime comparativ cu preturile acelorasi titluri de pe piata de carte. Proiectul se va derula live, cartile fiind expuse gradat, cate 4 titluri pe zi.

BOOKURESTI este un proiect al Grupului de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), lansat pentru sustinerea si realizarea obiectivelor organizatiei in perioada 2013 – 2014: Dezvoltarea unor mecanisme inovative de atragere si implicare a cetatenilor, alaturi de organizatiile societatii civile, in rezolvarea problemelor comunitatii.

Proiectul este sustinut de Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti (CROS).

BOOKURESTI: www.bookuresti.org
GEAC: geac.ro
CROS: universitateaalternativa.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează