Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

24Auction.ro, platforma B2B de licitatii pentru lichidarea rapida a stocurilor de marfa

0

Un nou proiect al companiei LIFE IS HARD: 24Auction.ro, platforma B2B de licitatii pentru lichidarea rapida a stocurilor de marfa

foto Erik Barna, CEO, LIH

Bucuresti, 04 august 2017. Compania Life Is Hard S.A., dezvoltator de solutii software pentru gestionarea afacerilor, anunta startul proiectului 24Auction.ro – o platforma de licitatii online care va ajuta companiile sa isi reduca pierderile si sa lichideze rapid capetele de stoc sau stocurile foarte perisabile, prin vanzare sau donatii. Portalul web 24Auction.ro are adresabilitate B2B, iar dezvoltarea sa beneficiaza de finantare europeana.

In Romania si nu numai, foarte multe companii pierd sume importante de bani pentru ca de multe ori se gasesc in situatia in care nu pot sa-si valorifice rapid stocurile – mai ales cele perisabile – iar marfa ajunge in final sa fie distrusa.

De cele mai multe ori, firmele sunt dispuse sa-si lichideze aceste stocuri chiar si la preturi care sa le permita o recuperare cel putin partiala a pierderilor, insa nu au la dispozitie o solutie de conectare rapida cu clientii interesati sa faca astfel de achizitii.

“24Auction.ro va aduce companiilor un beneficiu important: va pune impreuna cererea cu oferta, intr-un singur loc, pe verticale ale sectoarelor din economie. Cei interesati de “chilipiruri” vor sti unde sa le caute, iar cei care vor sa isi minimizeze pierderile vor avea o unealta prin care sa vanda marfa din stoc”, mentioneaza Erik Barna, CEO-ul companiei Life Is Hard S.A.

Toate operatiunile se vor desfasura exclusiv online, iar portalul va oferi utilizatorilor mai multe mecanisme de licitatie cum ar fi modelul Olandez, Ungar, Francez (Mise en Vente), blind auction etc.

De asemenea, platforma va permite si donarea de produse, ca varianta de lichidare a stocurilor detinute de companii.

Portalul va fi dezvoltat in decurs de 18 luni, incepand cu data de 02.08.2017 si beneficiaza de o finantare Europeana prin Programul Operational de Competitivitate.

Valoarea totala a contractului este de 1.905.884, 98 LEI, dupa cum urmeaza:

Valoare Totala Valoare totala eligibila Valoare eligibila nereambursabila din FEDR Valoare eligibila nerambursabila din bugetul national Valoarea cofinantarii eligibile a Beneficiarului Valoarea neeligibila inclusiv TVA
1.905.884,98 1.761.272,96 998.501,30 176.206,11 586.565,55 144.612,02

 

Despre LIFE IS HARD S.A.

Cu 13 ani experienta in dezvoltarea de aplicatii pentru piata B2B din Romania si 5 ani de crestere accelerata a cifrei de afaceri, LIFE IS HARD S.A. este prima companie romaneasca de software listata la Bursa de Valori Bucuresti – piata AeRo.

Rezultatele de exceptie ale companiei au fost confirmate de prezenta, doi ani la rand (2014, 2015), in topurile Deloitte CE Technology Fast 50 si in Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East And Africa), iar in 2015 compania a castigat la Londra, in cadrul IT EUROPE AWARDS, marele premiu la categoria BEST ERP/CRM SOLUTION OF THE YEAR.

LIFE IS HARD. We make life easier by using technology as our tool. WORK SOFT. Este sloganul sub care compania clujeana isi desfasoara activitatea.

Compania LIFE IS HARD S.A. are sediul central la Cluj-Napoca si face parte din Grupul APS, controlat de antreprenorul Catalin Chis.

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.