Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2017 aduce aventuri pe crestele munților, curse tematice cu doze triple de Sportainment și soluții digitale de top

0

Noi provocări pentru pasionații de mișcare, marca MPG

În 2017, fiți pregătiți să vă manifestați pasiunea pentru sport la cote maxime! MPG a lansat calendarele de evenimente ale proiectelor sale sportive ce vă deschid calea unor noi experiențe în formula Sportainment, bazate pe concepte unice de mișcare. Fie că alegeți să adăugați la palmaresul personal noi kilometri în alergare sau pe terenul de joc, să creșteți numărul de puncte participând la cât mai multe turnee de tenis din țară și de peste hotare, să duceți adrenalina la un nivel ridicat explorând frumusețile țării pe două roți, aventura voastră este gata să ia startul!

MPG_Riders Club 2

Din ianuarie și până în decembrie, amatorii de mișcare din România au acces la un calendar cu peste 750 de evenimente sportive desfășurate în peste 70 de orașe din țară, dar și de peste granițe. MPG – Media Production Group, lider de piață în domeniul evenimentelor sportive dedicate practicanților amatori, revine în acest an cu toate proiectele deja îndrăgite de cei peste 80.000 de membri din comunitățile sale, respectiv Tenis Partener, Tenis10, Riders Club, RUNFEST și Romanian Corporate Sports. Ca în fiecare an, MPG își propune să îmbunătățească experiențele trăite de participanți la competiții, așadar toți cei care acceptă invitația la Sportainment vor avea parte de multe surprize și noutăți.

2017 a luat startul în forță cu turneele de tenis, organizate aproape în fiecare weekend la nivel național. Pasionații de sportul alb se vor întâlni în perioada 3-5 martie la Brașov pentru a juca în Turneul Campionilor de Dublu, primul eveniment Platinum din acest an din calendarul Tenis Partener. Experiența va fi completată de alte turnee de anvergură pe plan local, dar și în Bulgaria și Republica Moldova. Cei mai mici jucători, dar la fel de pasionați se vor bucura de evenimentele din Circuitul Tenis10, iar primele provocări de nivel superior le vor întâlni la marele turneu Winter Series Little Stars din București, ce va avea loc în weekendul 1-2 aprilie.

În sistemul RUNFEST tonul alergării se dă în luna aprilie cu o competiție ce propune o tematică delicioasă, pur și simplu de nerefuzat: Hot Chocolate Race 10/5 k! Evenimentul invită pe 8 aprilie toți iubitorii de mișcare să se bucure de primăvară și să ia startul la două curse de 5 și 10 kilometri, în parcul Herăstrău. La final, vor primi o porție savuroasă de dulciuri în Chocolate Box, pentru a menține energia la un nivel ridicat.

Noi senzații și experiențe electrizante vor fi trăite de concurenți și la competiția de alergare de noapte Bucharest After9Cross, care a avut mare succes anul trecut la prima sa ediție. Totodată, pasionații de alergare în natură se pot bucura de adevărate crosuri cu lungimi de la câțiva kilometri până la 21 de kilometri, în proba de semimaraton, la RACE TO NATURE Trail & Family Run, în primăvară, și la FOX TRAIL Half Marathon, în toamnă. La Bistrița vom explora inima orașului în cursele antrenante din luna mai la evenimentul de tradiție Gabriela Szabo RUNFEST, iar în toamnă vom petrece românește, cu mic și cu mare, la Fuga pe uliță în București.

Cei peste 20.000 de membri ai sistemului de ciclism Riders Club, cel mai mare din țară, au ocazia să trăiască cele mai frumoase aventuri de mountain bike la cele 12 competiții ce se vor desfășura în regiuni pitorești, din sudul până în nordul țării. Startul sezonului de MTB îl dăm cu ZIUA B, pe 23 aprilie, în pădurea Cernica.

Cea mai mare noutate din acest an o reprezintă organizarea în premieră a unui super eveniment: CARPATHIAN MTB EPIC! Va fi un adevărat festival de ciclism ce se va ține în perioada 21-24 septembrie la Cheile Grădiștei – Resort Fundata, în județul Brașov și va oferi accesul la una dintre cele mai frumoase zone sălbatice din Europa. Concursul CARPATHIAN MTB EPIC se dorește a fi un eveniment emblematic pentru comunitatea de cicliști amatori din România, cât și din alte țări, iar locul ales pentru desfășurarea sa permite un standard de nivel olimpic pentru implementare. Este o competiție care se va ține în trei etape, având 3 curse cu lungimi diferite, și va fi primul eveniment internațional de acest nivel din țara noastră. Concurenții se vor bucura de cea mai provocatoare experiență MTB din acest an, una full-service de tip “ride, eat, sleep & party” în care sunt invitați să își depășească limitele.

Angajații din companii vor putea reveni în teren începând cu luna martie pentru a se întrece în competiții pe echipe în cadrul proiectului Romanian Corporate Sports. Aceștia iau parte la campionate, primăvara și toamna, desfășurate pe mai multe discipline de sport în echipă, printre care menționăm fotbal, baschet, tenis de masă, pub sports, dar se implică și în cursele de alergare și ciclism.

 

2017 este un an aparte pentru MPG pentru că sărbătorește 20 de ani de activitate în media și în marketing sportiv. În această perioadă, compania a creat, inovat și dezvoltat proiecte media și concepte sportive de succes pe piața românească și a dus experiențele sportive ale participanților la un nivel superior.

“Aniversăm 20 de ani în care am impărtășit cu zeci de mii de oameni pasiunea pentru sport, dar și creativitatea și perseverența noastră dedicate lansării unor concepte sportive ingenioase, moderne și unice în țară. MPG deține astăzi cele mai relevante comunități de oameni activi din România, formate din peste 80.000 de pasionați de mișcare, având o audiență directă de peste 2 milioane de persoane. După 20 de ani de activitate, considerând portofoliul actual unic de evenimente dedicate sportivilor amatori, dar mai ales privind în ochii oamenilor care participă la competițiile noastre, putem spune că MPG este <<creator de Bucurie>>! Conceptul de Sportainment promovat de noi în România, cel mai atractiv și modern concept de sport și distracție, a fost adoptat de zeci de mii de români, membri ai comunităților noastre. Am construit pe baza valorilor sportului, valori care pot schimba în bine viețile oamenilor. Complexitatea platformelor de sport, cât și standardul ridicat de organizare al evenimentelor poartă amprenta echipei MPG formată din specialiști deosebiți cărora ținem să le mulțumim. Și, nu în ultimul rând, apreciem și promitem să susținem cu noi proiecte dorința din ce în ce mai mare de a face mișcare a zecilor de mii de sportivi amatori!”, a declarat Cătălin Mocuța, președintele MPG.

Un alt pas important în direcția dezvoltării a fost realizat de MPG în această lună prin încheierea unui parteneriat cu dacadoo, care are drept scop includerea în portofoliul de produse a soluțiilor inovative oferite de platforma digitală de sănătate.

Compania elvețiană dacadoo, cu sediul în Zürich, dezvoltă și operează o soluție digitală mobilă, adaptată pentru telefoanele tip smartphone, privind implicarea în activități ce influențează gradul de sănătate incluzând un scor personal – Health Score, un concept propriu patentat la nivel mondial, pentru a permite oamenilor să-și gestioneze activ starea de sănătate într-un mod ușor și distractiv. MPG va stabili un program etapizat pentru a implementa soluția dacadoo în toate proiectele sale sportive naționale și în comunitățile formate în jurul acestora, astfel încât să ofere o nouă dimensiune de lifestyle tuturor pasionaților de mișcare.

Mai multe detalii despre MPG și despre evoluția proiectelor în perioada 1997-2017 puteți găsi pe paginile proiectelor sportive – click aici – și pe www.mpg.com.ro.

Vă așteptăm să intrați și voi în comunitatea MPG a sportivilor amatori, să fiți alături de oameni ce vă împărtășesc aceeași pasiune pentru mișcare și același stil de viață și să vă bucurați de experiențe memorabile!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.