Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20 de ani de visuri împlinite

0

Vara aceasta, ING Bank Romania sărbătorește 20 de ani. 20 de ani de proiecte curajoase și visuri împlinite. Si ii sarbatoreste pe  toti acei oameni puternici care au fac lumea sa mearga inainte, cei care îndrăznesc să viseze și să meargă până la apăt pentru un ideal, pe toti acei oameni hotărâți să aibă un viitor mai bun, pentru ei și pentru cei din jurul lor.

ING Bank  ii sustine pe toti  acesti „Înălțători de Zmeie” dar mai ales pe cei care acum își caută drumul și învață să își înalțe propriul zmeu.

Așadar, pentru tinerii dornici să își transforme ideile în realitate, ING Bank organizează, în perioada 2-3 august, pe plaja de la Vadu, Tabăra Înălțătorilor de Zmeie, o tabără educațional-inspirațională unde cei cu o idee de afacere, o pasiune sau un proiect pe care doresc să o pună în aplicare au ocazia să învețe direct de la antreprenori și personalități din domeniul lor de interes.

Tabăra va cuprinde workshop-uri care se vor desfășura simultan, structurate pe 3 domenii: Industrii creative, Eco și Societate.

În deschidere, Mircea Toma va povesti despre jurnalism, idei creative și puterea cuvintelor, iar atelierele vor fi susținute de

  • Mădălina Andronic, co-fondator al The Awesome Project (Meșteșuguri),
  • Tudor Giurgiu (Antreprenoriat cultural),
  • Adelina Ivan (Fashion Design),
  • Bogdan Papuc, Directorul Asociației de Eco-Turism din România (Ecoturism),
  • Mihai-Toader Paști, Project Manager efdeN (Tehnologie Eco),
  • Silvia Demeter, Arhitect specializat în domeniul restaurării (Arhitectură Eco),
  • Sorin Ozon, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigații (Jurnalism de Investigații),
  • Traian Brumă, Antreprenor în educație (Educație Alternativă) și
  • Doru Mitrana (Antreprenoriat Social).

Curajoșii care doresc să își înalțe visul cât mai sus și să își pună în practică proiectele, se pot înscrie la unul dintre workshop-uri până la date de 25 iulie, pe site-ul oficial al campaniei, www.kiterunners.ro.

vizualING_20

Cele mai curajoase 20 de aplicații dintre înscrierile pentru fiecare workshop vor fi selectate pentru a participa la atelierul dorit și, ulterior, în baza aplicației și a interacțiunii din timpul întâlnirii, câte un participant din fiecare workshop va intra în competiția finală. Astfel, 3 înălțători de zmeie vor câștiga o “excursie educațională” în Europa, în domeniul lor!

Tabăra va fi urmată de Primul Festival al Înălțătorilor de Zmeie și de trei concerte susținute de Moonlight Breakfast, Robin & The Backstabbers și Mara.

Organizatorii au pregătit cazare direct pe plajă, în corturi individuale, cu vedere la mare, dar și transport asigurat din Mamaia. De asemenea, pentru că ING iubește natura și plajele curate, duminică, 3 august, se pregatește și un after-party pentru voluntarii evenimentului: ecologizarea plajei Vadu.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.