20 de ani de la revolutia din Timisoara!

0

PROGRAM PENTRU COMEMORAREA A 20 DE ANI DE LA REVOLUŢIA ROMÂNĂ DIN DECEMBRIE 1989

(via 20deanidelibertate.primariatm.ro)

Decembrie – Dezvelirea plăcilor cu numele celor ucişi în Decembrie 1989, în Piaţa Operei, în apropierea monumentului Crucificare realizat de sculptorul Paul Neagu;

14 decembrie – Ora 17.00 Vernisajul expoziţiei de instalaţii şi happening-uri a tinerei generaţii de artişti – „Young Democracy/Young Art”, proiect realizat de Fundaţia Triade. Locaţia: Club SetUp (hala de pe str. Pestalozzi, lângă tipografia Brumar).

15 – 17 decembrie – Ora 10.00 „Revoluţia în imagini”. Un proiect TVR Timişoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara: dezbateri, mese rotunde şi proiecţii de film despre Revoluţia Română. Locaţia: Club SetUp (hala de pe str. Pestalozzi, lângă tipografia Brumar).

15 – 17 decembrie – Ora 10.00 Expoziţie de instalaţii şi happening-uri a tinerei generaţii de artişti – „Young Democracy / Young Art”. Locaţia: Club SetUp (hala de pe str. Pestalozzi, lângă tipografia Brumar).

15-18 decembrie – Asociaţia de la 4 cu sprijinul ASOP va derula în această perioadă o serie de manifestări cu caracter comemorativ cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la Revoluţie.

Spaţiul destinat acestora va fi delimitat prin montarea temporară a unor pânze (cortine) care să încadreze dar şi să semnalizeze desfăşurarea evenimentelor, instalaţie susţinută şi de imprimarea unor semne grafice (lavabile) la nivelul pavajului pe un traseu ce uneşte spaţiile în care au avut loc evenimentele din 1989.

Mai multe informatii pe 20deanidelibertate.primariatm.ro

timisoara-primul-oras-liber

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează