Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2% pentru Lume Buna

1

Cei 2% din impozitul pe venit pot fi directionati catre Lume Buna, pentru a fi investiti in pregatirea voluntarilor care lucreaza la acest proiect.

Voluntarii implicati in proiect se ocupa cu promovarea si dezvoltarea Lume Buna prin:  administrarea site-ului, moderarea si editarea stirilor, raspandirea informatiilor pe retelele sociale, coordonarea de evenimente offline, incheierea de parteneriate cu ONG-uri etc.

Suma stransa prin campania de 2% de anul trecut, aproximativ 400 lei, a facut posibila participarea la o conferinta internationala (http://emersense.org/solution/details/) a actualei coordonatoare a proiectului Lume Buna, Irina Negrila.

Ne dorim ca in perioada care urmeaza, sa investim si mai mult in pregatirea si dezvoltarea voluntarilor care fac parte din Lume Buna.

Pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit este de ajuns sa completati formularul, pe care il depuneti, impreuna cu o copie a fisei fiscale pe anul 2009, la unitatea fiscala in a carei raza teritoriala aveti adresa stabila – unde aveti domiciliul conform cartii de identitate, in cazul in care aceasta este diferita de adresa la care locuiti.  Depunerea formularului (nu uitati si de copia fisei fiscale) se face direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata.

Pentru a descarca formularul, accesati aceasta pagina: http://www.lumebuna.ro/2010/03/20/2-pentru-voluntarii-lume-buna/.

In numele echipei Lume Buna, iti doresc o zi frumoasa! 🙂

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention 2% pentru Lume Buna | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.