2% pentru Lume Buna

1

Cei 2% din impozitul pe venit pot fi directionati catre Lume Buna, pentru a fi investiti in pregatirea voluntarilor care lucreaza la acest proiect.

Voluntarii implicati in proiect se ocupa cu promovarea si dezvoltarea Lume Buna prin:  administrarea site-ului, moderarea si editarea stirilor, raspandirea informatiilor pe retelele sociale, coordonarea de evenimente offline, incheierea de parteneriate cu ONG-uri etc.

Suma stransa prin campania de 2% de anul trecut, aproximativ 400 lei, a facut posibila participarea la o conferinta internationala (http://emersense.org/solution/details/) a actualei coordonatoare a proiectului Lume Buna, Irina Negrila.

Ne dorim ca in perioada care urmeaza, sa investim si mai mult in pregatirea si dezvoltarea voluntarilor care fac parte din Lume Buna.

Pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit este de ajuns sa completati formularul, pe care il depuneti, impreuna cu o copie a fisei fiscale pe anul 2009, la unitatea fiscala in a carei raza teritoriala aveti adresa stabila – unde aveti domiciliul conform cartii de identitate, in cazul in care aceasta este diferita de adresa la care locuiti.  Depunerea formularului (nu uitati si de copia fisei fiscale) se face direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata.

Pentru a descarca formularul, accesati aceasta pagina: http://www.lumebuna.ro/2010/03/20/2-pentru-voluntarii-lume-buna/.

In numele echipei Lume Buna, iti doresc o zi frumoasa! 🙂

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.