Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2 milioane de dolari in competitia Holcim Awards pentru Constructii Durabile

0

Veşti bune pentru arhitecţii din România! Holcim România pune la bătaie premii în valoare totală de 2 milioane de dolari în competiţia Holcim Awards pentru Construcţii Durabile. Arhitecţii din România îşi pot înscrie proiecte de clădiri sustenabile la cea de-a treia ediţie a concursului internaţional Holcim Awards.

Potrivit green-report.to proiectele pot fi depuse de specialiştii români din construcţii, arhitectură, proiectare, peisagistică, inginerie civilă şi mecanică.

Înscrierile se pot face on-line, până pe 23 martie 2011, pe site-ul www.holcimawards.ro, unde aplicanţii vor găsi şi toate informaţiile necesare pentru realizarea acestui demers.

Competiţie internatională pentru un viitor sustenabil (via holcimawards.ro)
Concepută pentru a aduce în atenţia publicului proiecte remarcabile din punct de vedere
arhitectural, Holcim Awards premiază proiecte inovatoare din întreaga lume, care au în
vedere dezvoltarea durabilă în construcţii. Competiţia recompensează orice contribuţie adusă
construcţiilor durabile, indiferent de anvergură, în architectură, peisaj şi design urban, inginerie
mecanică şi civilă şi discipline conexe.

Obiectivul principal al Holcim Awards îl reprezintă conştientizarea necesităţii de a construi durabil la nivel global. Competiţia este concepută pentru a încuraja şi promova răspunsuri valoroase şi pertinente la aspectele tehnologice, de mediu, socio-economice şi culturale care afectează construcţiile în ziua de azi. De asemenea, prin desfăşurarea acestei competiţii, Holcim Foundation îşi propune să aducă în prim plan importanţa şi necesitatea redefinirii modului de abordare a arhitecturii contemporane şi a construcţiilor din perspectiva responsabilităţii ecologice, sociale, economice, culturale şi tehnologice.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.