2 milioane de dolari in competitia Holcim Awards pentru Constructii Durabile

0

Veşti bune pentru arhitecţii din România! Holcim România pune la bătaie premii în valoare totală de 2 milioane de dolari în competiţia Holcim Awards pentru Construcţii Durabile. Arhitecţii din România îşi pot înscrie proiecte de clădiri sustenabile la cea de-a treia ediţie a concursului internaţional Holcim Awards.

Potrivit green-report.to proiectele pot fi depuse de specialiştii români din construcţii, arhitectură, proiectare, peisagistică, inginerie civilă şi mecanică.

Înscrierile se pot face on-line, până pe 23 martie 2011, pe site-ul www.holcimawards.ro, unde aplicanţii vor găsi şi toate informaţiile necesare pentru realizarea acestui demers.

Competiţie internatională pentru un viitor sustenabil (via holcimawards.ro)
Concepută pentru a aduce în atenţia publicului proiecte remarcabile din punct de vedere
arhitectural, Holcim Awards premiază proiecte inovatoare din întreaga lume, care au în
vedere dezvoltarea durabilă în construcţii. Competiţia recompensează orice contribuţie adusă
construcţiilor durabile, indiferent de anvergură, în architectură, peisaj şi design urban, inginerie
mecanică şi civilă şi discipline conexe.

Obiectivul principal al Holcim Awards îl reprezintă conştientizarea necesităţii de a construi durabil la nivel global. Competiţia este concepută pentru a încuraja şi promova răspunsuri valoroase şi pertinente la aspectele tehnologice, de mediu, socio-economice şi culturale care afectează construcţiile în ziua de azi. De asemenea, prin desfăşurarea acestei competiţii, Holcim Foundation îşi propune să aducă în prim plan importanţa şi necesitatea redefinirii modului de abordare a arhitecturii contemporane şi a construcţiilor din perspectiva responsabilităţii ecologice, sociale, economice, culturale şi tehnologice.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează