Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2% chiar împădurește!

0

La noi, la Pădurea Copiilor, împăduritul începe cu mult timp înainte de a spune că facem o pădure! Începem cu găsirea locației, continuăm apoi cu realizarea unui proiect tehnic și a documentelor juridice, apoi continuăm neaoș cu o plantare stropită din plin cu fasole la ceaun. După, încăpățânați nevoie mare, ne punem să avem grijă de ea, cu prașile, mulciri și completări! Dar tot timpul cât trudim ținem cont de oamenii pe lângă care cresc pădurile noastre. Așa am ajuns noi să împădurim în 4 județe ale Regiunii Sud-Muntenia și să educăm și să lucrăm cu 9 comunități locale ca să îngrijim și creștem aceste păduri!

Munca noastră cea mai grea e cea cu oamenii, dar pădurea crește an de an și asta ne dă putere să continuăm.

Vrem ca în următorii 10 ani să avem păduri în 100 de comune din zona fostului Codru al Vlăsiei! De aceea avem nevoie de tine! Susține-ne cu 2%.

Cum poți împăduri:

Completează FORMULARUL 230.

Scrie-ne pe comunicare@padureacopiilor.ro dacă vrei să-l depunem pentru tine, în plic, la Administrația Financiară. (Termen de depunere 25 mai)

Mulțumim! Împreună cu tine ”Formăm comunități, creștem păduri!”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.