Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2% azi pentru 100% beneficii mâine!

0

Dragă prieten al naturii,

Ai vrea să te implici, dar mai ai de răspuns la un e-mail, o să completezi formularul mai târziu, nu-i așa? Poate tocmai ai primit un sms, dar ce-ar fi fost dacă Marie Curie sau Louis Pasteur ar fi tot amânat să se apuce de treabă de fiecare dată când venea poșta?

Se spune ca în societatea modernă întârziem să luăm decizii pentru că ne temen de efecte. Dar noi venim cu o cauză bună pentru cei 2% pe care îi poți redirecționa, fără implicații negative. Trebuie doar să completezi un formular. Nu mai amâna!

Pentru cei care deja ne-au ajutat, vă mulțumim! Sperăm să faceți cunoscută cauza noastră și celor apropiați.

Foto1

Acțiunile Pădurii Copiilor sunt vitale pentru restabilirea echilibrului climatic. Pădurile ocupă 5% din necesarul de 20% de suprafață împădurită, iar efectele se resimt asupra calității solului, apei și aerului, dar și asupra faunei specifice acestei regiuni.

Fiecare efort contează: Pădurea Copiilor a plantat peste 36 de hectare de pădure nouă din fonduri atrase sub umbrela Asociației ViitorPlus, a organizat 28 de proiecte educaționale și numeroase evenimente sportive, având alături peste 10.000 de voluntari și 7500 fundraiseri.

Alege să împădurești și investește 2% în pădurile de mâine!

Astfel ne poți ajuta:

Completează formularul 230 pentru venituri salariale sau 200 pentru venituri din alte surse și pune-l într-un plic pe care scrii Administrația Financiară de care aparții.
2% se poate redirecționa și din venituri din pensii dacă acestea au fost impozitate. Daca ați obținut în 2016 venituri din salarii și din pensii, vă rugăm să completați și anexa.
Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ şi apoi se semnează. Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.
Contactează-ne la cristina.pascanu@padureacopiilor.ro și putem depune noi pentru tine formularul la Administrația Financiară de care aparții.

CREȘTEM PĂDURI. TERRAFORMĂM COMUNITĂȚI!

Îți mulțumim,
Echipa Pădurea Copiilor

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.