Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2 ani MiniArtShow în beneficial campaniei “Bun venit pe lume!”, Salvați Copiii România

0

Actrița Ioana Ginghină sărbătorește 2 ani de distracție educativă, spectacole și ateliere creative pentru cei mici.

Evenimentul aniversar denumit „2 ani MiniArtShow – Festivalul zâmbetului și al bucuriei” este organizat de compania actriței în beneficiul campaniei “Bun venit pe lume!”,  inițiată în anul 2012 de Salvați Copiii România.  Campania de strângere de fonduri îți propune să doteze cu echipamente medicale  maternități și secții de nou-născuți pentru reducerea mortalității infantile din România.  Evenimentul are loc sâmbăta, 1 martie, de la ora 17.00, la București Mall.

Compania Miniartshow a fost creată de actrița Ioana Ginghină acum doi ani, după ce a devenit mamă și derulează ateliere, spectacole, cursuri de educație prin teatru, petreceri pentru copii în fiecare week-end, în diferite spații din București. Evenimentul aniversar va fi sărbătorit într-un mod inedit: actrița îi invită pe cei mici la distracție, pe parcursul a 3 ore de evenimente special create pentru ei, iar pe părinții lor îi  încurajează să doneze 2 euro prin sms la 8833, și să susțină campania celor de la Salvați Copiii.

„Miniartshow s-a născut din dragoste pentru cei mici și de aceea ne dorim ca pentru ei să facem lucruri frumoase și pe viitor. Am  decis ca evenimentul nostru aniversar sa fie tot pentru copii, așa că venim în întâmpinarea campaniei inițiata de Salvați Copiii România – “Bun venit pe lume!”, spune actrița.

banner-final

Programul „Festivalului zâmbetului și al bucuriei”

Evenimentul începe la ora 17:00 cu ateliere creative, animație, facepainting și modelaj din baloane. Gazda evenimentului este Ioana Ginghină, fondatorul  acestui concept de educație timpurie MiniArtShow.

La ora 18:00 copiii vor avea parte de un spectacol interactiv „Scufița roșie”, un spectacol pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Vă invităm să-i cunoașteți pe Lup, pe Bunică și pe Scufița Roșie într-o adaptare nouă a poveștii cu același nume.

Până la ora 20:00 vor fi jocuri distractive, dansuri, piniata, jumbo și tot felul de surprize.

Pe parcursul celor 3 ore cei mici vor putea participa la atelierul creativ: „Vine, vine Primăvara”. La acest atelier cei mici vor  face mărțișoare, ghirlande colorate și felicitări vesele.

Evenimentul are loc la nivelul -1, în zona Fântâni, de la București Mall și este susținut de prieteni ai Ioanei Ginhină, persoane publice și actrițe precum: Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Majda Yolo, Ioana Maria Moldovan, Alexandru Papadopol.

Despre campania „Bun venit pe lume!”, Salvați Copiii România

În România, o medie de 1900 de copii, mai mici de un an, mor anual.  Din păcate la noi în țară prea mulți bebeluși nu au șansa să trăiască. Campania ”Bun venit pe lume!” a dotat până în prezent 18 maternități și își propune în 2014 dotarea a 27 de maternități cu echipamente medicale.

O donație mică poate schimba lucrurile în bine. CUM? Cu 2 euro puteți contribui la dotarea cu echipamente a 25 de maternități cu echipamente medicale. Donați 2 euro prin SMS la 8833 și susțineți campania „Bun venit pe lume!”!

www.salvaticopiii.ro/bunvenitpelume

Bun venit pe lume (3)

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.