171 de milioane de euro pentru România!

0

Veşti bune pentru finanţele României! 171 de milioane de euro au primit undă verde pentru România!
Banii sunt din fondul SAPARD pentru România şi au fost deblocaţi, potrivit articolului publicat de 9am citându-i pe cei de la NewsIn.

„Comisia Europeana va trimite astazi autoritatilor de la Bucuresti o scrisoare prin care se va anunta deblocarea a 171 de milioane de euro, reprezentand fondurile SAPARD pentru Romania. Fondurile au fost pana in prezent blocate, au declarat astazi pentru NewsIn surse guvernamentale. Romania a platit aceasta suma beneficiarilor programului SAPARD, iar acum va primi aceasta suma din fonduri comunitare.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează