170 milioane euro investiție și peste 2500 de locuri noi de muncă!

0

Vesti bune din industria auto! Producătorii de piese şi componente auto Continental şi Dräxlmaier vor să-şi extindă activitatea din România, scrie zf.ro Companiile  germane sunt interesate să deruleze pe termen scurt şi mediu mai multe investiţii în producţie, cu o valoare cumulată de aproape 170 milioane euro, potrivit Ministerului Economiei.

170 milioane euro investitie in industria de piese şi componente auto

Continental extinde investiţia de la Timişoara, creând peste 400 de noi locuri de muncă, la Sibiu circa 300 de locuri de muncă. Suplimentar, la Braşov va fi deschisă o fabrică de pompe de combustibil, investiţia cifrându-se la 20 milioane euro, iar numărul locurilor de muncă nou create va fi de 500.

Dräxlmaier „vine” cu o ofertă de  1.000 de locuri de muncă la o nouă fabrică a grupului german.

Via Efectul-Pygmalion.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează