Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

16 zile pana la HOP-ul tinerilor actori!

0

HOP-ul TINERILOR ACTORI – COSTINEŞTI 2016 

URMĂRIŢI-I ŞI VOTAŢI! www.galahop.ro!

Pentru al doilea an consecutiv, publicul se poate implica activ şi îi poate sprijini pe tinerii actori finalişti la Gala HOP.

Afis Gala HOP 2016. grafica Cristian Luchian

Îi poate ajuta să crească, le poate confirma profesionalismul şi, anul acesta, implicarea şi reacţia faţă de această lume „bună”.

Aceasta este tema celei de-a 19-a ediţii a Galei HOP:

NE-BUN PENTRU ACEASTĂ LUME.

Nebunia – ca  şansă de a spune adevărul, ca element subversiv, ca formă de revoltă, ca existenţă în afara normei, ca rol asumat, ca formă de supravieţuire.

Aflaţi mai multe despre participanţii de anul acesta la Gala Tânărului Actor HOP!

Intraţi pe noul site care le este dedicat – www.galahop.ro.

Puteţi face cunoştinţă cu fiecare dintre ei. Aici se prezintă prin propriile filmuleţe; aici aveţi toate detaliile despre activitatea lor profesională, despre aspiraţiile şi dorinţele lor.

Zilnic fiţi alături de ei şi urmăriţi-i pe www.galahop.ro, dar şi pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

În perioada 5 – 8 septembrie, urmăriţi live transmisia competiţiei şi votaţi! Cu un simplu click, puteţi fi aproape de cei 29 de tineri artişti care aspiră la trofeul HOP.

Vă invităm să intraţi, alături de tinerii artişti, în lumea nebună a jocului şi a tinereţii.

Au nevoie de bucuria contactului cu publicul lor!

………………………………………………………………………………………………………………………………

GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP, program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalier autohton, este un concurs care are ca scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic.

5-8 septembrie 2016. Vox Maris Grand Resort Costineşti. Director artistic: Miklós Bács.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.