Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

16 proiecte în Finala Plină de Bine a Campionatului de Bine

0

A început Finala Plină de Bine cu 16 proiecte și organizații calificate. ONG-urile trebuie să atragă în această etapă, până pe 17 februarie, o sumă cât mai mare din donații de la cât mai mulți donatori diferiți. Pentru primii trei clasați, Bursa Binelui va dubla suma strânsă în timpul Campionatului, în limita a 5.000 de euro per proiect.

Ultima etapă a Campionatului de Bine, organizat de Bursa Binelui – singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, se desfășoară în următoarele trei săptămâni. Fiecare proiect calificat va trebui să atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori până pe 17 februarie 2016. Vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumelor atrase din donații și numărul de donatori distincți pe tot parcursul Campionatului de Bine.

Campionatul de Bine 2015 (1)

Cele 16 proiecte sunt: Șansa Mea, propus de Fundația de știință și cultură Daco-România, CentReVTO, propus de ASOCIAȚIA MILITARILOR VETERANI ȘI VETERANILOR CU DIZABILITĂȚI – AMVVD, Conferința POVESTEA MEA, înscris de DESENĂM VIITORUL TĂU, Dotarea Secțiilor de Hematologie cu Infuzomate și Injectomate, înscris de ASOCIAȚIA ROMÂNĂ ÎMPOTRIVA LEUCEMIEI-ARIL, THEODORA MERGE MAI DEPARTE, înscris de ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ MERGEM MAI DEPARTE, Susține un copil la hidroterapie, înscris de Asociația Școala mamei Junior, Educație pentru suflet, înscris de Life Education for All, Implică-te, înscris de Asociația socială „SATUL DE LUT”, Refresh în Educație Civică, înscris de ASA Learning, Centrul Social de Informare și Caritate din Ardeal, înscris de Asociația Solidaris, O șansă la viață pentru persoanele fără adăpost, înscris de Fundația Bucuria Darului, Biblioteca virtuală, înscris de Asociația P.A.V.E.L., Investim în viitor, înscris de Fundația Creștină Elim, O nouă față a centrului de zi, înscris de Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, Ajută-i să rămână împreună, înscris de Asociația Touched Romania, Centru multifuncțional de servicii și resurse în autism, înscris de AUTISM ROMÂNIA-Asociația Părinților Copiilor cu Autism.

Cinci dintre acestea sunt implementate la nivel național, șase proiecte sunt din regiunea București-Ilfov, iar alte cinci proiecte sunt implementate local în: Timiș, Cluj, Satu Mare, Brașov și Bihor.

Categoriile de proiecte care au rămas în competiție sunt: Social cu 7 proiecte, Educație cu 5 proiecte și Sănătate cu 4 proiecte.

În cadrul celei de-a treia editii au fost făcute până în prezent 2.828 donații care însumează 156.475 lei.

Mai multe detalii despre Campionatul de Bine găsiți pe site-ul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Championship/Projects?StageId=5&editionId=2.

***

Campionatul de Bine este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, unica platforma de donații fără comision, dezvoltată de către Banca Comercială Româna, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.


Bursa Binelui
este singura platforma online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.