14 proiecte finantate prin programul de Cooperare Elvetiano-Roman

0

14 proiecte finantate prin programul de Cooperare Elvetiano – Roman, Schema de grant pentru Parteneriate

Stiriong.ro anunta 4 proiecte finantate prin programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Procesul de evaluare a avut ca rezultat un numar de 14 proiecte recomandate pentru finantare (3 granturi mici si 11 granturi mari). Comitetul de Selectie format din reprezentanti ai organizatiilor societatii civile, Biroul Contributiei Elvetiene (BCE) si Unitatea Nationala de Coordonare (UNC) a angajat suma de 2.816.358 CHF pentru finantarea acestor proiecte. In continuare, peste 20 de proiecte se afla pe lista de rezerva. 

Aceasta prima runda a Cererii de propuneri de proiecte a demonstrat un interes major al sectorului neguvernamental din Romania si Elvetia. OIE a primit un numar de 116 aplicatii pana la data limita din 23 august 2012.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează