Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 proiecte câştigătoare în cadrul concursului naţional „Acţionăm Responsabil! – competiţia iniţiativelor de responsabilitate socială”

0

Din 200 de proiecte au putut fi premiate doar 12. Deliberarea finala a fost un proces dificil, iar membrii juriului – reprezentanti importanti din companii si ONG-uri, cu o experienta semnificativa in evaluarea proiectelor – au investit pasiune in intregul proces si s-au atasat in mod real de proiectele din diferite domenii care promit sa faca o diferenta in comunitati.

Speram ca toate proiectele depuse vor deveni realitate si ca organizatiile participante vor continua sa caute resurse pentru a-si pune in practica ideile lor valoroase. In acest scop ii invit cu mare placere sa isi inscrie proiectele pe www.csrmarket.ro.

Rodica LUPU¸manager „Actionam responsabil! – Reteua sociala RSC”

image001Juriul concursului national „Actionam Responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”, format din experti CSR din marile companii si reprezentati ai societatii civile din organizatii nationale resursa, si-a incheiat dificila misiune : desemnarea celor 12 proiecte castigatoare.

Din cele peste 200 de proiecte primite, au fost preselectionate de catre un juriu de specialitate 40 de proiecte care au intrat in jurizarea finala.

Concursul, dedicat initiativelor de responsabilitate sociala, s-a adresat sindicatelor, patronatelor, ONG-urilor, asociatiilor de IMM-uri, comitetelor sectoriale si camerelor de comert.

Competitia initiativelor de responsabilitate sociala premiaza cele mai bune 12 proiecte astfel:

  • Primele sase proiecte vor primi premii in valoare de 16.000 lei/proiect;
  • Urmatoarele sase proiecte vor primi 10.000 lei/proiect.

Va invitam sa consultati aici lista celor 12 proiecte castigatoare.

 

Felicitari castigatorilor , dar si tuturor participantilor la concurs pentru calitatea proiectelor inscrise !

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati: www.actionamresponsabil.ro  

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.