105 doctoranzi și 40 de postdoctoranzi pot deveni bursieri POSDRU

0

105 doctoranzi și 40 de postdoctoranzi pot deveni bursieri POSDRU în domenii precum sociologie, economie, sport, comunicare, politologie, antropologie, istorie, drept, geografie precum și alte domenii cu deschidere spre social

Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română, în calitate de beneficiar, împreună cu Institutul de Sociologie și Institutul de Economie Naţională ale Academiei Române, Universitatea Națională de Educație fizică și Sport din București și Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”, în calitate de parteneri, au început implementarea proiectului ”Pluri și interdisciplinaritate în programe doctorale și post-doctorale”. Pentru derularea acestui proiect, s-a obținut o finanțare nerambursabilă de către AMPOSDRU prin OIPOSDRU MEN. Valoarea totală eligibilă este de 8.009.766 lei.

Obiectivul programului este formarea de cercetători autonomi de elită, competitivi internațional, capabili să genereze soluții inovative, sustenabile, care să permită o dezvoltare durabilă instituțională și sectorială prin integrarea cunoștințelor științifice și manageriale dobândite în activitatea lor ulterioară; să promoveze colaborarea între specialiști din diferite domenii.

Proiectul va selectata pe baze competitive din doctoranzi admiși la doctorat în anii 2011, 2012 și 2013 și postdoctoranzi care au obținut titlul de doctor în ultimii 5 ani.

Urmează ca în foarte scurt timp să fie anunțată metodologia de acordare a burselor și începerea procedurii de înscriere. Persoanele care doresc să devină bursiere POSDRU în domeniile eligibile ale proiectului sunt invitate să consulte periodic site-ul www.iccv.ro și să ceară detalii suplimentare la secretariatul proiectului: telefon 021.318.24.61 sau email secretariat.iccv@gmail.com.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.