1000 de comentarii frumoase despre România!

0

romaniapozitivaVia lumebune.ro am aflat despre o super iniţiativă marca Tudor Chirilă! 1000 de comentarii frumoase despre România!!! „Inca o initiativa demna de “da mai departe” a lui Tudor Chirila. Ne invita sa postam pe blogul sau personal cate un comentariu frumos  despre Romania, fie el un fapt, o intiativa, oameni, locuri, orice legat de Romania.” Citeşte pe site-ul lui Tudor Chirilă cam ce propune el cu această iniţiativă şi apoi fă-ţi timp şi scrie ceva pozitiv despre România!:)

„Unii spun ca sunt pesimist. Altii spun ca e prea multa critica aici. Critica sistemului.
Uite ce va propun. Hai sa uitam, pentru un post, de lucrurile grave, urate, distorsionate, mizerabile care ne inconjoara.Va invit sa postati aici 1000 de comentarii frumoase despre Romania. Nu vreau sa scrieti mult. Cateva cuvinte: o localitate, o stare, un fapt, o intiativa, oameni, locuri, orice legat de Romania. Pozitiv si frumos.Va bagati? Va invit!” continuarea pe blogul lui Tudor Chirilă.

vama

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează