100% pentru Educatie

0

Susţinem în continuare educaţia din şcolile din România. De data aceasta, avem o nouă propunere:

Alege un cadou şi donează pentru educaţie dintr-un singur click!

Vrei un cadou pentru tine sau pentru cei dragi? Aruncă un ochi pe www.sustineducatia.ro/alege-un-cadou şi găseşte ceva ce-ţi place.

Ai la dispoziţie un stoc interesant de tricouri, bijuterii, cărţi sau căni. Alegi cadoul preferat şi dai click pe butonul Donează. Banii se duc la proiectele pentru educaţie, iar cadoul ajunge la tine cât ai zice „Susţin Educaţia”.

Cu cadouri mici, facem fapte mari!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează