100 mil. euro este garantia de stat pentru tinerii intreprinzatori

0

100 mil. euro -garantia de stat pentru tinerii intreprinzatori: 20 mil. euro in 2010 si 80 mil. euro in 2011

Garantiile de stat pentru tinerii intreprinzatori vor fi acordate in limita a 100 milioane euro, dintre care 20 milioane euro in 2010, potrivit afirmatiilor autoritatilor romane.

Ajutorul financiar este de maxim 10.000 euro si va fi alocat pentru un numar estimat de 200 firme in 2010 si minim 1.000 firme anul viitor, scrie Mediafax.
Tinerii antreprenori ar putea avea o serie de avantaje: scutiri de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate de angajator (pentru veniturile aferente timpului lucrat de 4 angajati. Tinerii antreprenori pot beneficia si de o alocatie financiara nerambursabila reprezentand cel mult 30% din valoarea proiectului de investitii, dar in limita a maximum 10.000 euro.

Mai multe informatii pe wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează