Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

100.000 USD către organizaţii non-profit din România

0

TELUS International Europe va dona 100.000 USD către organizaţii non-profit din România.

Noul TELUS International Romania Community Board va distribui fondurile către proiecte de sănătate şi educaţionale locale.

telus

Bucureşti – TELUS International Europe a lansat, astăzi, TELUS International Romania Community Board, o iniţiativă de responsabilitate socială derulată de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual până la 100.000 USD către organizaţii non-profit din România, începând cu anul 2017.

“În numele întregii echipe TELUS International, mă bucur să pot extinde filosofia TELUS de a dărui acolo unde trăim către iniţiativele de responsabilitate socială corporativă prin lansarea TELUS International Romania Community Board, astăzi, în Bucureşti”, a spus Jeffrey Puritt, Preşedinte al TELUS International. “Consiliul va reprezenta o resursă importantă de finanţare pentru instituţiile caritabile din România care au nevoie cel mai mult de acest suport şi un motiv de mândrie pentru membrii echipei TELUS International.”

TELUS International Romania Community Board va oferi finanţare pentru programe sociale dedicate familiilor şi tinerilor, care se concentrează pe cel puțin unul dintre următoarele domenii: sănătate, educaţie şi mediu. Consiliul este format din lideri de marcă ai comunităţii, precum şi membri ai echipei TELUS International Europe, conduşi de către Preşedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie România.

“Mă consider norocos că am fost ales Preşedinte al primului TELUS International Romania Community Board, pentru că ştiu că vom ajuta organizaţiile nonguvernamentale să construiască o ţară vibrantă, care vizează dezvoltarea durabilă și favorizează incluziunea socială. Aceasta este o oportunitate incredibilă pentru noi de a-i ajuta pe cei care au nevoie, prin dedicarea timpului şi energiei noastre, fiind susţinuţi de contribuţia financiară a celor de la TELUS”, a adăugat Eric Stab, Preşedinte al noului Community Board.

Principalele criterii pentru a aplica pentru finanţarea oferită de TELUS International Romania Community Board sunt următoarele: organizaţiile nonguvernamentale trebuie să fie înregistrate în România, să propună un program specific care să implice tinerii sau familiile şi să utilizeze inovaţia socială în abordarea unei probleme importante pentru societate. Mai mult, Consiliul va susţine programe de artă şi cultură pentru următoarea generaţie de tinerii profesionişti şi iubitorii de artă şi proiecte sportive, care promovează învăţarea şi educaţia. Programele care au nevoie de finanţare pot fi înscrise printr-o platformă online dedicată, care se va lansa anul acesta şi care va fi disponibilă pe site-ul http://community.telus.com/. Consiliul va analiza cu atenţie aplicaţiile şi va selecta acele programe cu cel mai mare impact asupra comunităţii locale.

TELUS International Europe Community Board a fost fondat în 2015 şi, până la finalul anului 2016, va dona aproape 156.000 USD, moment în care va fi împărţit în două Community Boards separate, unul care va deservi Bulgaria, iar celălalt, România. Fiecare Consiliu va avea un buget anual de 100.000 USD.

Filosofia TELUS International de “a dărui acolo unde trăim” s-a tradus, în ultimii 10 ani, prin implicarea a peste 40.000 de voluntari ai TELUS International, care au avut un impact asupra a aproape 70.000 de oameni şi asupra comunităţilor lor prin programul intern de CSR, TELUS Days of Giving. În 2015, 450 de membri din echipa TELUS International Romania au contribuit la renovarea unor şcoli din Bucureşti şi Craiova, înlocuind mobilă, vopsind pereții şi îmbunătăţind prin activitățile lor instituţiile educaţionale pentru peste 400 de copii.

TELUS are acum 16 Community Boards, inclusiv cinci TELUS International Community Boards, care au donat anual aproape 4,5 milioane USD. În 2015, compania TELUS International Europe Romania a fost recunoscută drept “Business Leader în CSR”, titlu acordat de către Association of Business Service Leaders in Romania (ABSL). În acelaşi an, programul TELUS Days of Giving a primit distincţia de “Cea mai bună iniţiativă de CSR” la prima gală a Romanian Outsourcing Awards for Excellence.

Mai multe informaţii despre TELUS Community Boards şi angajamentul TELUS de “a dărui acolo unde trăim” în toată lumea pot fi găsite pe http://community.telus.com/.

Despre TELUS International Europe

TELUS International Europe este un centru de contact multilingv, furnizor de servicii BPO (business process outsourcing) și ITO (information technology outsourcing) de înaltă calitate încă din anul 2004. Compania are 3.500 de membri în echipele sale din cele 7 centre, situate în Sofia și Plovdiv (Bulgaria), București și Craiova (România), precum și în birourile din Manchester și Cannock, Marea Britanie. TELUS International Europe oferă soluții de contact center, ITO și servicii inovatoare de suport în peste 35 de limbi străine pentru partenerii săi la nivel global.

TELUS International Europe este parte din familia TELUS International, un furnizor global de servicii clienți, IT și BPO, cu peste 23.000 de angajați în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, America Centrală și Asia. care înregistrează peste 175 de milioane de interacțiuni anuale prin voce, e-mail, chat, social media cu clienții săi din industrii ca telecom, utilități, high tech, gaming, finanțe, retail, e-commerce, turism și logistică și cea medicală, TELUS International facilitează accesul la experiențe inovatoare ca rezultat al muncii de echipă, gândirii proactive și culturii organizaționale cu focus pe client. Ca filială globală a TELUS (TSX: T, NYSE: TU), TELUS International este susținută de către o companie lider național pe piața de telecomunicații din Canada, cu o cifra de afaceri anuală de 10 miliarde USD și un portofoliu de 12,5 milioane de clienți.

În cadrul TELUS International, modelul ‘dăruim acolo unde trăim’ urmează exemplul TELUS, care alături de angajații,a contribuit începând cu anul 2000 cu 336 milioane USD la evenimente caritabile și inițiative ale organizațiilor non-profit î și cu peste 6,8 milioane de ore de voluntariat pentru sprijinirea comunităților locale din Canada. În 2010 TELUS a avut deosebita onoare de a fi numită “Cea Mai Importantă Corporație Filantropică” din lume de către Asociația Profesioniștilor în Strângerea de Fonduri, devenind astfel prima companie canadiană care a primit prestigioasa distincție globală. TELUS International a utilizat din plin modelul inovator creat în 2005 de Președintele și CEO-ul TELUS, Darren Entwistle și are în prezent cinci Consilii Comunitare în întreaga lume, care coordoneazădonațiile și acțiunile menite să prijine organizațiilor caritabile locale. În plus, TELUS Internațional organizează în fiecare an TELUS Days Of Giving în țările în care are operațiuni, iar în 2015 peste 7.250 de membri ai echipei TELUS au fost implicați ca voluntari în activități precum construirea de școli și locuințe pentru persoane nevoiașe.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați http://telusinternational-europe.com/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.