10 eroi romani pentru 10 filme @ Discovery

0

Oricine poate deveni erou. Discovery va filma 10 filme pentru eroi romani. Poti sa propui eroul tau roman pentru filmare pe contul de Facebook al postului TV pana la data de 3 aprilie 2011.

Intra pe think.adevarul.ro pentru detalii.

In 2010 Discovery a desfasurat o campanie similara. Viziteaza acest link pentru informatii suplimentare despre campania din 2010.

PS: Multumim Mariana pentru informatie!

Sursa: text si foto aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează