10.000 de jucarii si 1.000.000 de zambete

0

10.000 de jucarii vechi au primit o noua viata

 ATELIERUL_DE_JUCARII.1Asociatia KGSC Community prin intermediul „Atelierului de recuperare a jucariilor vechi – GEPETO” a daruit in primele 6 luni ale acestui an peste 10.000 de jucarii si jocuri.

O mare parte au ajuns la copii mai putin norocosi din intreaga tara, in special din mediul rural iar o alta, a fost directionata catre ludoteca din Hangu, Neamt si „Ludoteca de la etaj” din Bucuresti.

Jucariile, in general vechi sau uzate, sunt colectate la atelier unde urmeaza un proces riguros de sortare, reparare si igienizare si abia dupa o verificare atenta, sunt pregatite pentru a fi donate copiilor.

Urmatorul target al proiectului este de a ajunge la 1.000.000 de jucarii colectate si daruite copiilor. 

Atelierul de recuperare a jucariilor vechi GEPETO este un proiect al Asociatiei Know, Grow, Share & Change Community, conturat si initiat de voluntarii asociatiei la sfarsitul anului 2012, impreuna cu partenerii din comunitatile rurale si o multime de prieteni.

 Atelierul de jucarii vechi si vieti noi pentru copii

Pe langa latura caritabila, orientarea Atelierului GEPETO urmareste facilitarea educatiei nonformale,  reducerea discriminarii si a efectelor saraciei precum si cresterea coeziunii din comunitati.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează