10.000 de jucarii si 1.000.000 de zambete

0

10.000 de jucarii vechi au primit o noua viata

 ATELIERUL_DE_JUCARII.1Asociatia KGSC Community prin intermediul „Atelierului de recuperare a jucariilor vechi – GEPETO” a daruit in primele 6 luni ale acestui an peste 10.000 de jucarii si jocuri.

O mare parte au ajuns la copii mai putin norocosi din intreaga tara, in special din mediul rural iar o alta, a fost directionata catre ludoteca din Hangu, Neamt si „Ludoteca de la etaj” din Bucuresti.

Jucariile, in general vechi sau uzate, sunt colectate la atelier unde urmeaza un proces riguros de sortare, reparare si igienizare si abia dupa o verificare atenta, sunt pregatite pentru a fi donate copiilor.

Urmatorul target al proiectului este de a ajunge la 1.000.000 de jucarii colectate si daruite copiilor. 

Atelierul de recuperare a jucariilor vechi GEPETO este un proiect al Asociatiei Know, Grow, Share & Change Community, conturat si initiat de voluntarii asociatiei la sfarsitul anului 2012, impreuna cu partenerii din comunitatile rurale si o multime de prieteni.

 Atelierul de jucarii vechi si vieti noi pentru copii

Pe langa latura caritabila, orientarea Atelierului GEPETO urmareste facilitarea educatiei nonformale,  reducerea discriminarii si a efectelor saraciei precum si cresterea coeziunii din comunitati.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează