Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 milion de dolari în dezvoltarea întreprinderilor sociale din România

0

NESsT a investit 1 milion de dolari în dezvoltarea întreprinderilor sociale din România

Suma investită de către NESsT în susţinerea dezvoltării întreprinderilor sociale din România, cu sprijinul partenerului său strategic, Romanian-American Foundation, a depăşit, 1 milion de dolari. Această valoare se traduce în peste 3.000 ore de training şi consultanţă individuală oferite cu titlu gratuit, dar şi în granturi pentru start-up şi pentru dezvoltarea întreprinderii sociale. Click aici pentru a afla mai multe informaţii despre sprijinul acordat de către NESsT dezvoltării sectorului întreprinderilor sociale din România.

Peste 100 de organizaţii au trecut, până în prezent, cu sprijinul NESsT, prin etapa de planificare a ideii de întreprindere socială. La ora actuală, 12 dintre acestea se află în etapa de incubare, ceea ce înseamnă că planurile lor de afacere au fost premiate de către NESsT cu granturi de start-up ce le-au ajutat să transforme ideea în realitate. Clickaici dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cele 12 întreprinderi sociale care se află în prezent în perioada de incubare.

Vă simţiţi motivaţi să puneţi pe picioare o întreprindere socială care rezolvă o problemă socială a comunităţii în care trăiţi? Aţi pus deja pe picioare o întreprindere socială şi doriţi să o dezvoltaţi, pentru a creşte impactul social?

Vă reamintim că pe data de 6 iunie 2013 a fost lansată cea de-a IV-a Competiție NESsT pentru Întreprinderi Sociale, organizată de către Fundaţia NESsT România, în parteneriat strategic cu Romanian-American Foundation și cu susţinerea Citi România.

Pot să se înscrie în competiţie organizaţii non-guvernamentale, persoane fizice şi juridice din întreaga ţară. Data limită pentru aplicaţii este 7 iulie 2013.

nesst 2013

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.