Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1% din vânzările realizate pe parcursul campaniei sub formă de produse de îngrijire orală

0

Orbit România va învăţa 3.500 de copii defavorizaţi să zâmbească

În cadrul campaniei ,,Donează un zâmbet sănătos’’, Orbit România ne îndeamnă să susţinem cu toţii sănătatea orală a copiilor defavorizaţi din toate cele trei programe ale organizaţiei SOS Satele Copiilor România – din Bucureşti, Cisnădie (judeţul Sibiu) şi Hemeiuş (judeţul Bacău), dar şi din grădiniţele şi școlile afiliate. Astfel, toţi cei care cumpără gumă Orbit între 30 martie și 24 mai 2015 vor contribui la donarea banilor necesari pentru ca 3.500 de micuţi să aibă acces la o educaţie dentară corespunzătoare.

Orbit doneaza un zambet sanatos

Prin această iniţiativă, Orbit România vine în sprijinul SOS Satele Copiilor România, donând 1% din vânzările realizate pe parcursul campaniei sub formă de produse de îngrijire orală (kit-uri cu periuţă şi pastă de dinţi), consultaţii stomatologice şi cursuri de igienă dentară, susţinute de medici stomatologi şi lucrători sociali, pe parcursul a şase luni.

 „Anul acesta, pentru Orbit este Anul Zâmbetelor Sănătoase, iar cu această ocazie ne-am dorit să introducem un mecanism prin care consumatorii noştri să se implice în program. În acelaşi timp, am vrut să facem ceva mai mult decât să donăm o parte din sumele încasate din vânzări şi aşa a apărut ideea de a oferi consultaţii stomatologice, truse şi cursuri de igienă orală.”, a declarat Adina Bahcevanii, Senior Brand Manager Oral Care.

“Iniţiativa programului de educaţie pe care au avut-o prietenii de la Wrigley ne-a bucurat foarte mult pentru că vine să sprijine acţiunile noastre interne în ceea ce priveşte importanţa sănătăţii copiilor din organizaţie. Noi le explicăm celor mici că igiena orală este vitală pentru starea generală de bine, dar activităţile pe care le-am stabilit împreună cu Wrigley, prin demonstraţiile pe care le implică, îi vor ajuta pe copii să deprindă obiceiurile sănătoase mult mai repede”, a adăugat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri şi Comunicare SOS Satele Copiilor România.

Pe lângă acţiunile de donaţie care urmăresc scăderea incidenţei cariilor la copiii sub 12 ani, Orbit îşi propune creşterea conştientizării importanţei îngrijirii orale în rândul românilor. Fiecare pachet de gumă cumpărat este şi dovada unei mai bune însuşiri a celor 4 paşi care ne ajută să ne păstrăm dinţii curaţi şi zâmbetul plin de încredere: control stomatologic regulat, periajul dinţilor, curăţarea lor şi mestecatul unei gume fără zahăr după mese sau gustări.

Anul Orbit este Anul Zâmbetelor Sănătoase

Campania ,,Donează un zâmbet sănătos’’ este o iniţiativă care deschide anul Orbit şi susţine abordarea ,,Doing Good Marketing’’ aplicată la nivel global de către toate brandurile din portofoliul Wrigley.

Printr-o abordare bazată pe principiile solide ale companiei, Wrigley menține un accent constant asupra angajamentelor față de calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficiență şi libertate, astfel încât să poată face o diferenţă pentru oameni și planetă, prin propriile performanțe. Wrigley consideră că poate și trebuie să joace un rol pozitiv pentru toţi cei cu care interacţioneză în activitatea sa. Un angajament important al Wrigley faţă de oameni este angajamentul pentru îngrijire orală.

Programul Wrigley pentru Îngrijire Orală cuprinde parteneriate cu asociaţii de medici stomatologi din întreaga lume, pentru a promova în rândul acestora o înțelegere a beneficiilor gumei de mestecat fără zahăr în  îngrijirea orală, precum și o mai bună sănătate orală în rândul comunităților locale.

Mai multe informaţii despre campanie şi produsele Orbit sunt disponibile pe www.mestecaorbit.ro şi pe pagina de Facebook Orbit Romania.

Despre Wrigley

Wrigley este lider recunoscut în categoria producătorilor de dulciuri, cu o gamă de produse care cuprinde gumă de mestecat, bomboane mentolate, dropsuri, bomboane gumate și acadele. Cele mai cunoscute branduri din portofoliul Wrigley – guma de mestecat Orbit®, 5™ şi Airwaves, precum și brandul Skittles® – creează plăceri simple pentru consumatorii lor, în fiecare zi.

Cu operațiuni derulate în 50 de țări și distribuție în peste 180 de țări, mărcile Wrigley aduc zâmbete pe feţele oamenilor din întreaga lume. Compania are sediul în Chicago, Illinois, aproximativ 17.000 de asociați la nivel global și funcționează ca o filială a Mars Incorporated. Bazată în McLean, Virginia, compania Mars are vânzări nete care depăşesc 33 miliarde dolari, în 6 segmente de afaceri: Produse pentru animalele de companie, Ciocolată, Alimente, Băuturi, Symbioscience. Mai mult de 72.000 de asociaţii Mars din întreaga lume acţionează conform principiilor Mars.

Pentru mai multe informații, vizitați www.wrigley.com și www.mars.com.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.