1.100 de euro pentru tine. Vrei?

0

Rasfoind paginile online romanesti, ne-am bucurat sa vedem ca exista oferte anticriza. O campanie interesenta in educatie. In vreme ce afara sunt greve si alte manifestari nu tocmai de bine, 1.100 de euro sunt „pusi deoparte” pentru tine. Ii vrei?

Castiga un curs de 1.100 de euro cu HR Manager, Cariere si Exec-Edu

Revistele HR Manager si CARIERE te ajuta sa te dezvolti profesional, oferindu-ti posibilitatea de a participa gratuit la programul de certificare Managementul strategic al resurselor umane, organizat de Exec-Edu – compania de dezvoltare continua si consultanta a scolii de afaceri ASEBUSS. Cursul are o valoare de 1.100 de euro, este organizat pe 3 module si se desfasoara in perioada 25 octombrie – 16 februarie, o data pe saptamana, intre orele 17.00 – 20.00.

Ce poti castiga?
O participare la programul de certificare Managementul strategic al resurselor umane, in valoare de 1.100 de euro.

Cum poti castiga?
Intra pe cariereonline.ro si vezi despre ce este vorba!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează