Anticoronavirus - exemple de implicare social─â ╚Öi solu╚Ťii pentru gestionarea pandemiei

­čôú Mul╚Ťumim celor 410 voluntari Code for Romania care codeaz─â chiar acum ├«n cel mai mare HackDay online

0

Mul╚Ťumim celor 410 voluntari Code for Romania care codeaz─â chiar acum ├«n cel mai mare HackDay online

├Än aceste vremuri de carantin─â ╚Öi panic─â fiecare voluntar e un erou. Chiar ├«n acest moment┬á410 voluntari Code for Romania particip─â la Hack Day 15, cel mai mare eveniment IT complet remote din Rom├ónia ╚Öi Hack Day-ul Code for Romania cu cel mai mare num─âr de participan╚Ťi de p├ón─â acum!

De aproape dou─â s─âpt─âm├óni fiecare dintre voluntarii no╚Ötri a lucrat contra cronometru de acas─â. Acum, tot de acas─â, s-au str├óns ├«ntr-una din cele mai mari eforturi coordonate online pentru a asigura c─â solu╚Ťiile tehnice de care avem nevoie pot ajunge mai repede la noi. De la programatori la UX designeri, cu to╚Ťii lucreaz─â ├«mpreun─â toat─â ziua la┬ásolu╚Ťiile propuse de Code for Romania Task Force care s─â lupte cu efectele ┬áCOVID-19.

Asta ├«nseamn─â c─â cele trei solu╚Ťii lansate deja (stirioficiale.ro,┬ácetrebuiesafac.ro┬á╚Öi┬ádatelazi.ro) ├«n ultimele zile vor primi feature-uri noi iar cele ├«n lucru ce ├«nc─â nu au fost lansate vor fi cu un pas mare mai aproape de lansare.

Pentru c─â putem salva vie╚Ťi ╚Öi le putem face pe ale medicilor ╚Öi salvatorilor mai u╚Öoare chiar dac─â #st─âmacas─â!

V─â mul╚Ťumim tuturor, sunte╚Ťi eroii no╚Ötri!
YOU are the ones weÔÇÖve been waiting for.

Parteneri Code for Romania Task Force:┬áING Bank, Funda╚Ťia Vodafone Rom├ónia ╚Öi Romanian-American Fundation;
Parteneri na╚Ťionali Tech for Social Good:┬áING Bank, Couldflight ╚Öi 3 Pillars Global;
Parteneri Locali Tech for Social Good: Evozon, Cegeka, Bosch, Macadamian și Sustainalytics.

├Än fiecare zi, sute dintre prietenii ╚Öi colegii t─âi lucreaz─â pentru a construi instrumente digitale utile pentru a ne face via╚Ťa mai u╚Öoar─â ╚Öi pentru a aduce Rom├ónia mai aproape de progresul tehnologic.┬áFiecare dona╚Ťie recurent─â ne ajut─â s─â construim solu╚Ťii din ce ├«n ce mai repede. Doneaz─â 10 dolari recurent┬áaici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informa╚Ťie ╚Öi educa╚Ťie pozitiv─â, Rom├óniaPozitiv─â.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre Rom├ónia de la peste 30 de autori ╚Öi colaboratori ├«nc─â din 2006. Sus╚Ťinem ╚Öi programe educa╚Ťionale ├«n diverse tematici ╚Öi am lucrat cu aproape 10 000 de participan╚Ťi ├«n ultimii 20 de ani. La acest cont de autor public─âm articole, comunicate de pres─â, opinii ╚Öi imagini pe care le primim de la colaboratori ╚Öi parteneri, dar select─âm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim s─â promov─âm pe platforma noastr─â. De Bine despre Rom├ónia.

Comenteaz─â

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.