Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Vicii și delicii” în numărul din aprilie a revistei BeWhere! Pasiuni, năravuri fine, obsesii, voluptăţi și patimi în demersul artistic

0

De astăzi s-a pus în vânzare, în chioșcurile și librăriile din toată ţara, ediția de aprilie a revistei BeWhere! Se găseşte de citit şi pe www.bewhere.ro. În aprilie revista BeWhere! cade în păcat și vă propune „Vicii și delicii”: pasiuni, năravuri fine, obsesii, voluptăţi și patimi în demersul artistic.

Veţi citi în cele 80 de pagini texte despre restaurări pătimaşe, dependenţa de muzică, năravurile fine care îmbogăţesc personajele şi dau farmec meseriei de actor, despre superstiţiile unui scenograf, rafinamentele livreşti ale preversităţii şi apucăturile din arta românească, despre un bijutier posedat de arta frumosului şi un mic studiu gastronomic dedicat „organelor” din meniu.

Povestim cu Chick Corea şi Gary Burton despre muzică, premii Grammy şi albume cincinale, aruncăm o privire la ultima invenţie a lui Silviu Purcărete, Undeva la Palilula, facem o escală în Parisul din Originea lumii a lui Jorge Edwards şi poposim la terasa Hanul lui Manuc. Asezonăm cu puţin Rokolectiv în Bucureşti şi Shakespeare la Craiova, facem cunoştinţă cu versurile albe semnate de Dan Coman şi gustăm puţin din caşcavela de la Atra Doftana.

Elena Martin este „doctor” pentru casele bolnave. Crede cu tărie că trebuie să zguduim mentalităţile din rădăcină pentru a schimba soarta patrimoniului construit. Andrei Partoş vorbeşte cu fără ocolişuri despre viciile din lumea muzicală românească. Actriţa Ana Ularu îşi doreşte cu voluptate ca tot ce vede, aude, simte şi citeşte să fie întru meseria pe care o trăieşte din plin şi în care creşte zi de zi. Dragoş Buhagiar povesteşte despre dublul său, scenograful, iar scriitorul Octavian Soviany încearcă să afle până unde se pot împinge limitele răului şi câtă plăcere poţi simţi săvârşindu-l. Dumitru Gorzo pune sub semnul întrebării tot ceea ce am fost învăţaţi că înseamnă fiinţa naţională colectivă şi freudian individuală. David Sandu a depăşit stadiul de viciat şi a rămas posedat de idei. Este un brand în materie de bijuterii de autor.

Revista BeWhere! apare în prima joi a lunii. Se tipărește pe hârtie mată, într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie în București şi în ţară prin rețelele InMedio şi Relay, Hiparion, precum și în librăriile Anthony Frost, Eminescu, Dalles şi grupurile Cărturești, Diverta, Humanitas și Librarium la prețul de 8 lei. Abonamente pe www.bewhere.ro, prin Zirkon Media sau Interpress Sport la preţul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.