„Dascăli minunaţi, vă mulţumim!” – Arată-ţi recunoştinţa faţă de profesorii valoroşi

1

Profesorii de valoare: ne-au fost alături, am învăţat şi ne-am dezvoltat sub îndrumarea lor, ne-au susţinut atunci când propriile forţe păreau că ne părăsesc. Din păcate, de cele mai multe ori îi uităm pe aceşti oameni speciali care au contribuit la formarea noastră, fiind în schimb asaltaţi de scandaluri zgomotoase la adresa sistemului educaţional. Câţiva tineri au vrut să schimbe asta şi astfel a luat naştere proiectul „Dascăli minunaţi, vă mulţumim!”.

„Dascăli minunaţi, vă mulţumim!” ne propune să ne amintim de oamenii valoroşi şi ne invită să ne arătăm recunoştinţa pentru un învăţător, diriginte, profesor, îndrumător sau un mentor care a contribuit la dezvoltarea noastră, scriindu-i câteva cuvinte de mulţumire.

Pentru a-ţi arăta recunoştinţa faţă de un dascăl, compltează formularul de aici: http://webcultura.ro/scrie-unui-dascal/

———–

„Dascăli minunaţi, vă mulţumim!” este un proiect realizat de către Echipa 2, în cadrul Internship 2.0., având ca punct de plecare  ideea TBD.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Mulţumesc, domnule profesor Adrian Pal! | Romania Pozitiva

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.