„Archery Masters Trophy“ Sibiu – competitie nationala de tir cu arcul plus un Open Class pentru public – 3 – 5 decembrie 2010

0

42 de concurenti de la cluburi din București, Suceava, Iași, Rădăuți, Aninoasa, Arad, Cluj, Râșnov și Timișoara, vor participa la ultima competitie de tir cu arcul din acest an, „Archery Masters Trophy“ Sibiu, organizata de Clubul Vektor din Sibiu şi Clubul Aktiv din Bucureşti, sub patronajul Federaţiei Române de Tir cu Arcul, la poligonul Wild West Saloon de pe strada Treboniu Laurean, numerele 2-4.

Prima zi de concurs va începe cu un Open Class pentru reprezentanţii mass-media. Vineri vor avea loc antrenamentul oficial și ședința tehnică. Rundele de calificări vor avea loc sâmbătă. Ultima zi de concurs va dcide care dintre finalisti va pleca acasa cu marele trofeu al Archery Masters Trophy Sibiu.

Competiția va fi arbitrată de Victor Stănescu, arbitru internațional al Federației Internaționale de Tir cu Arcul și președintele Comisiei de Arbitrii ai Federației Române de Tir cu Arcul.

Concursul va fi transmis live la Bowling Saloon, situat lângă poligonul de concurs al Clubului Vektor, întrucât regulamentele de concurs nu permit prezența publicului în poligonul de competiție.

Punctul de atracţie pentru sibieni va fi însă, cu siguranţă, Open Class-ul pentru public, care va avea loc duminică, după încheierea finalelor, la ora 13.

În grupe de câte cinci, sibienii doritori vor putea trage la ţintă şi vor putea învăţa de la cei mai experimentaţi arcaşi profesionişti din România secretele acestui sport. Evenimentul este organizat de Clubul Vektor din Sibiu şi Clubul Aktiv din Bucureşti, sub patronajul Federaţiei Române de Tir cu Arcul.

E. Mavrodin, 3 decembrie 2010

Informatii si pe sibiul.ro

Despre autor

avatar

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.