„3 minute de celebritate” la televizor

0

 

„3 minute de celebritate”, produs de Modernism.ro și de TVR, este primul serial video-multimedia care prezintă artiști şi creativi români contemporani și evenimente de anvergură din zona artelor vizuale ori ale artelor spectacolului. Cele 80 de episoade vor rula zilnic pe TVR Cultural începând de luni 9 mai 2011 și în curând pe TVR Internațional și TVR HD, pe durata unui an de zile.

„3 minute de celebritate” este primul serial video-multimedia ce prezintă scena artistică şi realizările artiștilor români contemporani. Este un proiect dezvoltat de platforma Modernism, menit să încurajeze această mișcare culturală prin interviuri cu diferiți artiști şi creativi din zona artelor vizuale ori ale artelor spectacolului și prin reportaje concentrate care oferă insight-uri dintr-o zonă exclusivistă, emergentă și prea puțin cunoscută publicului român şi străin.

Zâmbind, titlul emisiunii „3 minute de celebritate” este inspirat din celebrul citat al lui Andy Warhol care a zis în 1968 „in the future, everyone will be world-famous for 15 minutes” („în viitor, oricine va fi celebru pentru 15 minute”).

Platforma Modernism are un public urban, creativ, artistic, experimentalist, dinamic (circulă mult), cu studii superioare, freelanceri, creativi din industria advertising, angajați în corporații, institutii, fundații, asociații culturale, ce derulează proiecte de implicare socială prin artă ori prin forme creative contemporane. Media de vârstă acoperă toată plaja de 15-65 de ani.

Parteneriatul cu TVR aduce oportunitatea extraordinară ca accesul la arta contemporană românească să crească şi artiştii romani să aibă parte de o vizibilitate mult mai diversă.

Vă aşteptăm începând cu 9 mai 2011 pe TVR Cultural la ora 15.45 şi în curând pe TVR Internaţional şi TVR HD.

Parteneri: http://www.modernism.ro/parteneri/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează