„3 minute de celebritate” la televizor

0

 

„3 minute de celebritate”, produs de Modernism.ro și de TVR, este primul serial video-multimedia care prezintă artiști şi creativi români contemporani și evenimente de anvergură din zona artelor vizuale ori ale artelor spectacolului. Cele 80 de episoade vor rula zilnic pe TVR Cultural începând de luni 9 mai 2011 și în curând pe TVR Internațional și TVR HD, pe durata unui an de zile.

„3 minute de celebritate” este primul serial video-multimedia ce prezintă scena artistică şi realizările artiștilor români contemporani. Este un proiect dezvoltat de platforma Modernism, menit să încurajeze această mișcare culturală prin interviuri cu diferiți artiști şi creativi din zona artelor vizuale ori ale artelor spectacolului și prin reportaje concentrate care oferă insight-uri dintr-o zonă exclusivistă, emergentă și prea puțin cunoscută publicului român şi străin.

Zâmbind, titlul emisiunii „3 minute de celebritate” este inspirat din celebrul citat al lui Andy Warhol care a zis în 1968 „in the future, everyone will be world-famous for 15 minutes” („în viitor, oricine va fi celebru pentru 15 minute”).

Platforma Modernism are un public urban, creativ, artistic, experimentalist, dinamic (circulă mult), cu studii superioare, freelanceri, creativi din industria advertising, angajați în corporații, institutii, fundații, asociații culturale, ce derulează proiecte de implicare socială prin artă ori prin forme creative contemporane. Media de vârstă acoperă toată plaja de 15-65 de ani.

Parteneriatul cu TVR aduce oportunitatea extraordinară ca accesul la arta contemporană românească să crească şi artiştii romani să aibă parte de o vizibilitate mult mai diversă.

Vă aşteptăm începând cu 9 mai 2011 pe TVR Cultural la ora 15.45 şi în curând pe TVR Internaţional şi TVR HD.

Parteneri: http://www.modernism.ro/parteneri/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.