Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Hai la bord” doreste sa afle care este cel mai frumos oras din Romania!

0

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească, susţin Anda şi Ionuţ, iniţiatorii blogului.

Blogul combină turismul cu fotografia. Din călătoriile lor în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii. Blogul lansează o nouă provocare, adresată tuturor celor care îşi iubesc ţara, aşa cum este ea cu adevărat.

Hai la Bord vrea să ştie care este cel mai frumos oraş din România. Pentru a afla, autorii blogului au nevoie de ajutorul tău. Votează-şi favoritul şi te vei putea lăuda că ai contribuit la desemnarea celei mai atrăgătoare localităţi din şara noastră!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi hai-la-bord.blogspot.com şi să alegi din partea dreaptă a paginii una dintre următoarele opţiuni ale sondajului: Timişoara, Bucureşti, Braşov, Craiova, Piatra Neamţ, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Băile Herculane, Oradea, Sinaia, Sibiu, Sighişoara, Altul, Nu ştiu.

Susţine oraşul natal, votează-l pe cel în care şi-ai dori să locuieşti sau alege-l pe cel în care ai cele mai frumoase amintiri! Va fi un singur câştigător. Asigură-te că va triumfa preferatul tău!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.