“Hai la bord” doreste sa afle care este cel mai frumos oras din Romania!

0

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească, susţin Anda şi Ionuţ, iniţiatorii blogului.

Blogul combină turismul cu fotografia. Din călătoriile lor în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii. Blogul lansează o nouă provocare, adresată tuturor celor care îşi iubesc ţara, aşa cum este ea cu adevărat.

Hai la Bord vrea să ştie care este cel mai frumos oraş din România. Pentru a afla, autorii blogului au nevoie de ajutorul tău. Votează-şi favoritul şi te vei putea lăuda că ai contribuit la desemnarea celei mai atrăgătoare localităţi din şara noastră!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi hai-la-bord.blogspot.com şi să alegi din partea dreaptă a paginii una dintre următoarele opţiuni ale sondajului: Timişoara, Bucureşti, Braşov, Craiova, Piatra Neamţ, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Băile Herculane, Oradea, Sinaia, Sibiu, Sighişoara, Altul, Nu ştiu.

Susţine oraşul natal, votează-l pe cel în care şi-ai dori să locuieşti sau alege-l pe cel în care ai cele mai frumoase amintiri! Va fi un singur câştigător. Asigură-te că va triumfa preferatul tău!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează