‎NUblackfriday‬: poate White Friday în care donezi ceva?

0

‪#‎nublackfriday‬: nu, nu e o idee bună sa vedem pe toate gardurile Black Friday cel puțin anu’ ăsta. Poate cei care construiesc campanii de reduceri anul acesta au minimul de imaginație și decență să găsească alt nume. White Friday în care să donezi ceva? Și nu – nu e negociabil acest mesaj.

LATER EDIT: Să ne înțelegem mai bine: nu avem o problemă cu campaniile de reduceri, ba chiar ne bucurăm și noi de ele. Avem însă o problemă cu lipsa de imaginație și empatie în contextul celor 2 vineri negre de la incendiul din București și de la mitralierele din Paris. Măcar anul acesta puțină empatie, ca să nu scriem chiar decență. Asta e problema. Și dacă nu ai înțeles acest mesaj – atunci te invităm să vizitezi alte site-uri. Nu pe al nostru. Și asta chiar nu e negociabil…

whitefridayromaniapozitiva

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează