Ziua „Playing for change” sarbatorita si in Romania. 22 septembrie pentru o schimbare pozitiva in lume, prin muzica si arta in general

1

In data de 22 septembrie 2012 se organizeaza, la Bucuresti, ziua internationala ‘Playing for change’.

„Playing for change” este o miscare care isi propune sa inspire, sa uneasca oamenii si sa aduca o schimbare pozitiva in lume, prin muzica si arta in general. Ziua ‘Playing for change’ se va sarbatori in 42 de tari, printre care si Romania.

Locatia evenimentului: Bucuresti, str Lipscani, Piata Roma, intre orele 18 – 21.

Printre trupele participante se numara Barbarossa Samba Group, We singing colors, Coffee Break si Lilly and the white tiger care vor canta impreuna piese celebre, dar si compozitii proprii.

Evenimentul se adreseaza tinerilor, copiilor, adultilor, si tuturor celor ce iubesc muzica si gandurile pozitive. Se doreste a fi un proiect interactiv, in care oamenii se pot exprima liber si unde se vor putea pune in practica multe idei. Proiectul inca mai cauta voluntari – participanti.

PlayingforChangeRomania@gmail.com

www.facebook.com

www.pfcday.org

www.playingforchange.org

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.