Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Națională a Educației Naționale

0

Pe data de 20 noiembrie, începând cu ora 12:30, Comunitatea ONedu România organizează, cu ocazia Zilei Naționale a Educației Digitale un live pe pagina de Facebook, unde vor avea loc discuții despre digitalizarea educației și cum putem îmbunătăți actul educațional în online.

În cadrul evenimentului vom discuta cu Orlando Ardelean, elev în județul Mureș, Raluca Țonea, președinte al Asociației Mereu Pentru Educație, Rareş Voicu, președinte al Consiliului Național al Elevilor, Raul Prodan, administrator al platformei PointEd, Florin Talpeș, organizator al Inițiativei Globale pentru Tineret, Radu Szekely, fondator al Școlii Finlandeze ERI Sibiu și Oana Moșoiu, profesor și părinte. Evenimentul va dura două ore și se vor discuta subiecte precum problemele cu care se confruntă elevii în școala online, facultatea online, dezvoltarea competențelor de leadership și multe altele.

„ Puterea educației este la fel de mare pe cât muncim noi să fie. Elevul este cel mai important actor al sistemului educațional și este pregătit să își facă vocea auzită. Astfel, Luna Educației Digitale este dovada că elevii României vor lupta pentru drepturile lor și pentru upgradarea educației. ” a declarat Bianca Radu, reprezentant al organizației.

Comunitatea ONedu România, organizația elevilor pentru digitalizarea educației, vă așteaptă în cadrul evenimentului! Puteți găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului nostru: https://bit.ly/35EKna8.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.