Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Mondială a Refugiaților | OmFest #3 – On the move! se va desfășura online între 19 și 21 iunie

0

Ediția cu numărul 3 a festivalului OmFest, dedicat promovării și celebrării multiculturalismului, se va desfășura anul acesta online, între 19-21 iunie, și va avea ca temă mixul dintre muzica și dans. Festivalul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaților (care are loc pe 20 iunie), evenimentul fiind cu și despre acești oameni care au ajuns în România în ultimii ani, fugind din fața presiunilor politice sau religioase.

OmFest începe vineri, 19 iunie, la ora 18, cu prezentarea unei creații muzicale originale realizată de copii refugiați & migranți, ajutați de DJ-ul David Hughes. Proiectul se numește HOME și este inițiat de British Council România cu implicarea lui David, împreună cu partenerii săi de la Rezidenta 21, Silly Conductor și Asociația Matka.

Sâmbătă, 20 iunie, începând tot cu ora 18.00, schimbăm registrul și trecem la dans. Proiectul We dance with Refugees prezintă un program de dans, pregătit de copiii refugiați sub bagheta mai multor instructori de dans, sportivi și dansatori. Evenimentul este realizat împreună cu Vertigo Dance School.

Pentru ultima zi a festivalului, duminică, 21 iunie, de la ora 19, avem pregătit un concert al prietenilor noștri de la Soul Serenade, pe ritmuri de blues.

 

Toate evenimentele din cadrul festivalului pot fi vizionate & audiate gratuit.

Event FB -> www.facebook.com/events/630168837587607

OmFest este organizat de Asociația ActivRandom și realizat cu ajutorul UNHCR Romania

Parteneri: British Council Romania, Vertigo Dance School, Swing Steps Bucharest, Rezidenta 21, Silly Conductor, Asociatia Matka, Soul Serenade

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.