Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Mondială a Filosofiei

0

Ziua Mondială a Filosofiei este sărbătorită în fiecare an, în cea de-a treia zi de joi a lunii noiembrie. Anul acesta va fi celebrată joi, 21 noiembrie.

Această inițiativă aparţine Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) și urmărește formarea şi încurajarea gândirii critice a omului, care trebuie să înveţe să îşi pună întrebări, să reflecteze şi să evite prejudecăţile şi concluziile grăbite, superficiale. În acest cadru se subliniază totodată şi importanţa dialogului bine argumentat.
Cu acest prilej Asociația Culturală Noua Acropolă și Centrul Cultural Județean Teodor Burada vă invită la evenimentul Zilele Filosofiei în perioada joi 21-sâmbătă 23 noiembrie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin” din Constanţa.
Programul evenimentului:
Joi 21.11, ora 15
Masă rotundă: Ce facem cu filosofia azi?
Vineri 22.11, ora 15
Masă rotundă: Cum putem evolua?
Sâmbătă 23.11, ora 11
Conferință: Cultivarea valorilor interioare Invitat special: prof. Ivo Ivanovici, dir. Noua Acropolă România
Intrarea este liberă.
Informații și înscrieri la telefon 0741 08 08 03 sau e-mail: na-constanta@noua-acropola.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.