Ziua Mondială a Filosofiei 2014 @ Constanta

0

Asociația Culturală Noua Acropolă – Filiala Constanța vă invită să celebrăm împreunăZiua Mondială a Filosofiei, proclamată de UNESCO în a treia zi de joi a lunii noiembrie.

Ziua-Filosofiei-2014

Astfel, joi 20 și vineri 21 noiembrie, vă așteptăm în ambianța primitoare a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța la expoziția FILOSOFIE ȘI ȘTIINȚĂ, pentru a aduce laolaltă, printre planșe, prezentări și dezbateri, aceste două cărări ale cunoașterii și a descoperi modul în care s-au conjugat de-a lungul istoriei în marea aventură a umanității.

Lansarea expoziției va avea loc joi 20 noiembrie, la ora 14, și va fi însoțită de prezentări și dezbateri pe teme precum:

Filosofie și Matematică, Filosofie și Istorie, Filosofie și Psihologie, Filosofie și Etică.

Vineri 21 noiembrie, începând cu ora 14, vă invităm să discutăm împreună despreFilosofie și Astrofizică și Filosofie și Cunoaștere.

Evenimentul vă propune să readucem în actualitate efortul dialogului și al căutării pluridisciplinare, ca rețete valoroase pentru o mai bună înțelegere de sine și a lumii în care trăim.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează