Ziua Internațională a Fericirii. România, locul 52 în World Happiness Report 2018!

0

Ziua Internațională a Fericirii este sărbătorită anual pe data de 20 martie. Pe 28 iunie 2012Adunarea Generală a ONU a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie.

Citește despre World Happiness Report. The World Happiness Report is a landmark survey of the state of global happiness. The World Happiness Report 2018, ranks 156 countries by their happiness levels, and 117 countries by the happiness of their immigrants.

Descarcă raportul de aici.

În funcție de cum te uiți la aceste date – de exemplu, optimist – o să vezi că suntem în creștere cu câteva poziții față de anul trecut. Dar să nu ne păcălim, caci realist suntem locul 52 și mai e mult de lucru cu fericirea românului. În plus, conducem pe locul 12 la categoria „Least-Accepting Countries for Migrants”. Câtă ipocrizie – având în vedere că suntem locul 2 în lume la creșterea emigrației și că avem o diaspora mare în Europa de Vest…

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.