Ziua filmului romanesc la HBO

0

Ziua de 1 mai se anunţă a fi bogată în premiere autohtone, iar cei ce vor alege HBO vor putea urmări în premieră extraordinară pe micul ecran un film documentar, un lung metraj apreciat şi premiat şi cinci noi scurt metraje româneşti.

Sursa: aici.

Începând de după-amiază şi până aproape de miezul nopţii, la HBO veţi putea urmări o selecţie din cele mai recente şi apreciate producţii româneşti, lungmetraje, scurtmetraje şi documentare: Din dragoste cu cele mai bune intenţii (r. Adrian Sitaru), Superman, Spiderman sau Batman (r. Tudor Giurgiu), Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu (r. Andrei Ujica) şi multe altele.

Programul special de 1 mai începe de la 16:55, când telespectatorii pot urmări documentarul semnat de Andrei Ujică, Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu. În timpul procesului sumar la care el şi soţia sa au fost supuşi, Ceauşescu îşi trece în revistă lunga şedere la putere: 1965-1989. Filmul explorează imaginea dictatorului român folosindu-se de materiale de arhivă oficiale, puţin cunoscute.

Citeste mai mult: 1 MAI – ZIUA FILMULUI ROMÂNESC LA HBO

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează