Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua filmului romanesc la HBO

0

Ziua de 1 mai se anunţă a fi bogată în premiere autohtone, iar cei ce vor alege HBO vor putea urmări în premieră extraordinară pe micul ecran un film documentar, un lung metraj apreciat şi premiat şi cinci noi scurt metraje româneşti.

Sursa: aici.

Începând de după-amiază şi până aproape de miezul nopţii, la HBO veţi putea urmări o selecţie din cele mai recente şi apreciate producţii româneşti, lungmetraje, scurtmetraje şi documentare: Din dragoste cu cele mai bune intenţii (r. Adrian Sitaru), Superman, Spiderman sau Batman (r. Tudor Giurgiu), Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu (r. Andrei Ujica) şi multe altele.

Programul special de 1 mai începe de la 16:55, când telespectatorii pot urmări documentarul semnat de Andrei Ujică, Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu. În timpul procesului sumar la care el şi soţia sa au fost supuşi, Ceauşescu îşi trece în revistă lunga şedere la putere: 1965-1989. Filmul explorează imaginea dictatorului român folosindu-se de materiale de arhivă oficiale, puţin cunoscute.

Citeste mai mult: 1 MAI – ZIUA FILMULUI ROMÂNESC LA HBO

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.