Ziua Europeană a Siguranței Rutiere, 25 iulie

0

Fundația Dori Slosberg România și Romanian Rescue Association au plăcerea să vă invite în data de 25 iulie intre orele 10.00 si 16.00 la o conferintă menită să marcheze și să celebreze Ziua Europeană a Siguranței Rutiere. Aceasta se va desfășura la Hotel Royal din București și printre invitati se vor regăsi oficiali și reprezentanti ai diferitelor autorități cu atribuții în domeniu: Poliția Română, Consiliul Interministerial pentru Siguranță Rutieră și altele.

La nivel european, oficialii se vor axa anul acesta pe problema tinerilor implicați în accidente rutiere. Scopul este de a introduce în Programul U.E. de Siguranță Rutieră referințe specifice pentru tineri și posibile acțiuni viitoare pentru aceștia, transformându-i din cei care urmează politicile, în cei care le formulează. Conferința din 25 iulie va atinge în principiu aspectele pe care se concentrează și Uniunea, cu focus însă și pe alte dificultăți importante cu care se confruntă țara noastră în acest moment.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează