Ziua Europeană a Siguranței Rutiere, 25 iulie

0

Fundația Dori Slosberg România și Romanian Rescue Association au plăcerea să vă invite în data de 25 iulie intre orele 10.00 si 16.00 la o conferintă menită să marcheze și să celebreze Ziua Europeană a Siguranței Rutiere. Aceasta se va desfășura la Hotel Royal din București și printre invitati se vor regăsi oficiali și reprezentanti ai diferitelor autorități cu atribuții în domeniu: Poliția Română, Consiliul Interministerial pentru Siguranță Rutieră și altele.

La nivel european, oficialii se vor axa anul acesta pe problema tinerilor implicați în accidente rutiere. Scopul este de a introduce în Programul U.E. de Siguranță Rutieră referințe specifice pentru tineri și posibile acțiuni viitoare pentru aceștia, transformându-i din cei care urmează politicile, în cei care le formulează. Conferința din 25 iulie va atinge în principiu aspectele pe care se concentrează și Uniunea, cu focus însă și pe alte dificultăți importante cu care se confruntă țara noastră în acest moment.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează