Ziua E / 18 iunie 2011

0

Cu ocazia celei de-a treia ediții a Zilei E, cele 78 de centre ale Instituto Cervantes, din 44 de țări de pe cele cinci continente au programat o zi de activități culturale – începând cu ora 11.00, când de pe fațada tuturor centrelor va porni „Ploaia de cuvinte“.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

La București, cei care vor participa la Ziua E vor avea parte, printre altele, de Imagipinta, un concurs de desen pentru copii, o sesiune de bodypainting realizată de artista Magda Pelmuș, și o piesă de teatru, La Ratita presumida, jucată de copiii coordonaţi de prof. Gabriela Banu

La cea de-a treia ediție a Zilei E, Instituto Cervantes a invitat țările de limbă spaniolă și întreaga comunitate hispanofonă din lume să se alăture unei sărbători care celebrează forța unei limbi care leagă deja 500 de milioane de persoane.

Sâmbătă, 18 iunie, în ziua sărbătorii, va fi cunoscut cuvântul preferat al limbii spaniole, dintre cele peste 30 propuse de personalități de limbă spaniolă și pe care internauți din toată lumea le pot încă vota pe www.eldiae.es.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează